Colten Decapat Katılım 30 Ekim 2019 Mesajlar 164 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ocak 2020 #11 enes.wtp dedi: RX 5700XT modelinde Gigabyte, MSI gibi markalarda güzel işler çıkarıyor. RTX 2070S ucuza bulunuyorsa kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 senedir Gigabyte RX570 kullanıyorum hakikaten Gigabyte sağlam işler çıkartıyor hiçbir sorununu görmedim. 2. Alternatifim Gigabyte olacaktır. Önerileriniz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. @enes.wtp Radeon™ RX 5700 XT GAMING OC 8G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey Nasıl buldunuz dostum? Son düzenleme: 5 Ocak 2020
enes.wtp dedi: RX 5700XT modelinde Gigabyte, MSI gibi markalarda güzel işler çıkarıyor. RTX 2070S ucuza bulunuyorsa kaçırmayın derim. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 2 senedir Gigabyte RX570 kullanıyorum hakikaten Gigabyte sağlam işler çıkartıyor hiçbir sorununu görmedim. 2. Alternatifim Gigabyte olacaktır. Önerileriniz ve değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkürler. @enes.wtp Radeon™ RX 5700 XT GAMING OC 8G | Ekran Kartı - GIGABYTE Turkey Nasıl buldunuz dostum?