Sıcaklıklarınız artmaya başladığında değiştirmeniz hem cüzdanınız, hem de sisteminiz için iyi olur. Ekran kartı için o kadar sık olmaz ancak işlemcininkini muhtemelen 1-2 seneye değiştirirsiniz.
İslemci icin tavsiye edilen 6 ay, ekran kartini dert etmene gerek yok onlarin ki birkac sene suruyor cunku. Sicakliklar cok yukselirse oradan ayikirsin.
Sıcaklıklarınız artmaya başladığında değiştirmeniz hem cüzdanınız, hem de sisteminiz için iyi olur. Ekran kartı için o kadar sık olmaz ancak işlemcininkini muhtemelen 1-2 seneye değiştirirsiniz.
Çok anlamadım farklı forumlarda da sormuştum kimi ayda bir, senede bir, üç ayda bir falan gibi farklı şeyler dediğinden çok anlamadım pek sıcaklıktanda anlamıyorum çünkü süre önemli o yüzden benim için.
6-7 ayda bir yaptıran da var 1 yılda yaptıran da var 2-3 yılda bir götürüp getiren de var kral beklediğin cevap değişir hangisi kafana yatarsa en stabili 6-7 ayda bir aslında ama illa uğraşmak istemiyorum ama yine de bir yenileyim dersen 1 yılda bir olabilir kasa temizliği de önemli