İşlemci ve ekran kartını yükseltmek sorun yapar mı?

Osman Kayan

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar PC'de E6600 işlemci ve HD5550 ekran kartı mevcut. İşlemciyi E8500 veya Q8200'e yükseltip ekran kartını da HD6870 yapar isem bir sıkıntı yaşar mıyım?
Bu işlerden pek anlamam işlemcilerin soketlerinin aynı olması yeterli midir?
Not: 300W güç kaynağı ile çalışıyor bilgisayarım şu an ve HD6870'i taktığımda problem yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, yük altında kapanabilir. Bu kart için minimum 500W tavsiye ediliyor. İşlemciyi yükseltebilirsiniz.

Sadece soketin aynı olması yetmiyor anakartınızın sitesinden desteklediği işlemcilere bakabilirsiniz ekran kartı için pci-express slotunuzun olması yeterlidir. (güç kaynağınız yetiyorsa)

Öneri;
Q8200, senin işlemcinden kötü gibi duruyor ve E8500 ile de aman aman bir fark yok.
Tek ekran kartını yükselt.

Öneri;
Q8200, senin işlemcinden kötü gibi duruyor ve E8500 ile de aman aman bir fark yok.
Tek ekran kartını yükselt.
Fark var biri çift çekirdek diğeri dört çekirdek quad serileri duo serilerinden iyidir. Destekliyorsa Xeon işlemcilere de bakabilirsiniz ama PSU güncellemeside şart PC'ye.

Fark var biri çift çekirdek diğeri dört çekirdek quad serileri duo serilerinden iyidir. Destekliyorsa Xeon işlemcilere de bakabilirsiniz ama PSU güncellemeside şart PC'ye.
Olabilir. Ben testlerine falan baktım. Pek bir şey göremediğimden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…