zeyroxxd Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar, merhaba bilgisayarın termal macun değiştirme zamanı geldi. Kaliteli bir termal macun önerisi aklınızda var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2024
Arkadaşlar, merhaba bilgisayarın termal macun değiştirme zamanı geldi. Kaliteli bir termal macun önerisi aklınızda var mıdır?
Yüzdeyüzata Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 295 5 Şubat 2024 #2 Cooler master , 3-4 derece fark ettiriyor adi markalardan
mssfxwas Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 462 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #3 Thermal Grizzly Kryonaut Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
Thermal Grizzly Kryonaut Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 453,67 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma! www.akakce.com
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #4 Yüzdeyüzata dedi: Cooler Master, 3-4 derece fark ettiriyor adi markalardan. Genişletmek için tıkla... Model? MX4 öneririm bir de Vatan PC'de Zalman marka bir termal macun vardı modelini hatırlamıyorum ama 139TL'ye satılıyordu galiba. zeyroxxd dedi: Arkadaşlar, merhaba bilgisayarın termal macun değiştirme zamanı geldi. Kaliteli bir termal macun önerisi aklınızda var mıdır? Genişletmek için tıkla... MX6 önerimdir MX 4'ten iyi ama bütçe yetmezse diye emin olamadım.
Yüzdeyüzata dedi: Cooler Master, 3-4 derece fark ettiriyor adi markalardan. Genişletmek için tıkla... Model? MX4 öneririm bir de Vatan PC'de Zalman marka bir termal macun vardı modelini hatırlamıyorum ama 139TL'ye satılıyordu galiba. zeyroxxd dedi: Arkadaşlar, merhaba bilgisayarın termal macun değiştirme zamanı geldi. Kaliteli bir termal macun önerisi aklınızda var mıdır? Genişletmek için tıkla... MX6 önerimdir MX 4'ten iyi ama bütçe yetmezse diye emin olamadım.
MAHOA Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 1.099 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Antalya 5 Şubat 2024 #5 KebabTheKiller dedi: Model? MX4 öneririm bir de Vatan PC'de Zalman marka bir termal macun vardı modelini hatırlamıyorum ama 139TL'ye satılıyordu galiba. MX6 önerimdir MX 4'ten iyi ama bütçe yetmezse diye emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Cryofuze kullandım ben, tavsiye ederim.
KebabTheKiller dedi: Model? MX4 öneririm bir de Vatan PC'de Zalman marka bir termal macun vardı modelini hatırlamıyorum ama 139TL'ye satılıyordu galiba. MX6 önerimdir MX 4'ten iyi ama bütçe yetmezse diye emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Cryofuze kullandım ben, tavsiye ederim.
zeyroxxd Femtopat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #6 intel core i5 kullanıyorum beyler ona göre kaliteli bişi varsa
Kyara Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.702 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2024 #7 zeyroxxd dedi: Intel Core i5 kullanıyorum ona göre kaliteli bir şey varsa. Genişletmek için tıkla... MX6 al geç bir de i5 750 ile i5 14400F aynı dereceyi görmüyor i5 750'yle termal macunsuz 90derece oynayanlar var i5 14400F ile ortalama bir termal macun zaten 90 dereceyi görüyor.
zeyroxxd dedi: Intel Core i5 kullanıyorum ona göre kaliteli bir şey varsa. Genişletmek için tıkla... MX6 al geç bir de i5 750 ile i5 14400F aynı dereceyi görmüyor i5 750'yle termal macunsuz 90derece oynayanlar var i5 14400F ile ortalama bir termal macun zaten 90 dereceyi görüyor.