Dacia Duster Picopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #21 Squbi dedi: Hocam o plakayi bir elle tutacaksınız diğer el ile vidaları capraz sıkacaksınız plakayı oyle bırakmayın elle tutup bastırın plakaya. Genişletmek için tıkla... hocam bi tane vide caart caart ötüyor bu sıkışmış mı
Squbi dedi: Hocam o plakayi bir elle tutacaksınız diğer el ile vidaları capraz sıkacaksınız plakayı oyle bırakmayın elle tutup bastırın plakaya. Genişletmek için tıkla... hocam bi tane vide caart caart ötüyor bu sıkışmış mı
Squbi Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 302 Çözümler 1 2 Nisan 2025 #22 Dacia Duster dedi: Hocam bir tane vide caart caart ötüyor bu sıkışmış mı? Genişletmek için tıkla... Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay.
Dacia Duster dedi: Hocam bir tane vide caart caart ötüyor bu sıkışmış mı? Genişletmek için tıkla... Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay.
Dacia Duster Picopat Katılım 16 Mart 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #23 Squbi dedi: Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam deneyip yazayım senide yordum kusura bakma sağol yardımın için Squbi dedi: Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay. Genişletmek için tıkla... hocam biraz geç yazdım ama güncrlleme olarak aynı vidayı sağ tarafa yaklaşık 2 3dk çevirdim fakat birşey değişmedi Son düzenleme: 2 Nisan 2025
Squbi dedi: Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam deneyip yazayım senide yordum kusura bakma sağol yardımın için Squbi dedi: Sıkmışsınız hocam sınıra gelince cart cart ses cıkartıyor yay. Genişletmek için tıkla... hocam biraz geç yazdım ama güncrlleme olarak aynı vidayı sağ tarafa yaklaşık 2 3dk çevirdim fakat birşey değişmedi