CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #1 Normalde işlemcimin hızı 4.30 GHz civarıyken oyunlara girdiğimde 3'e düşüyor ve bu da oyunlarda takılmalara sebep oluyor internetim gayet hızlı ama yine de oyunlarda lag gibi takılmalar yaşıyorum.
Normalde işlemcimin hızı 4.30 GHz civarıyken oyunlara girdiğimde 3'e düşüyor ve bu da oyunlarda takılmalara sebep oluyor internetim gayet hızlı ama yine de oyunlarda lag gibi takılmalar yaşıyorum.
ŞenolGüneş Kilopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 3.031 Çözümler 33 Yer Bursa Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #2 İşlemci sıcaklığı oyun içindeyken kaç derece?
CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #3 ŞenolGüneş dedi: İşlemci sıcaklığı oyun içindeyken kaç derece? Genişletmek için tıkla... 91 derece sabit. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
ŞenolGüneş dedi: İşlemci sıcaklığı oyun içindeyken kaç derece? Genişletmek için tıkla... 91 derece sabit.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 1 Nisan 2024 #4 CJBUBBA dedi: 91 derece sabit. Genişletmek için tıkla... Korkunç bir sıcaklık stok soğutucu mu kullanıyorsun?
CJBUBBA dedi: 91 derece sabit. Genişletmek için tıkla... Korkunç bir sıcaklık stok soğutucu mu kullanıyorsun?
CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #5 464250 dedi: Korkunç bir sıcaklık stok soğutucu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
464250 dedi: Korkunç bir sıcaklık stok soğutucu mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba?
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 1 Nisan 2024 #6 CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Ayrıca laptop eskiyse macun yenilenmesi yapın.
CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Ayrıca laptop eskiyse macun yenilenmesi yapın.
CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #7 Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. 464250 dedi: Ayrıca laptop eskiyse macun yenilenmesi yapın. Genişletmek için tıkla... Bir tane tagda biri şey yazmış bir program Overclock'u engelliyor diye belki ondandır hangi program olabilir acaba. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. 464250 dedi: Ayrıca laptop eskiyse macun yenilenmesi yapın. Genişletmek için tıkla... Bir tane tagda biri şey yazmış bir program Overclock'u engelliyor diye belki ondandır hangi program olabilir acaba.
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #8 CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopu ne zaman aldınız? Uzun zaman olduysa temizliğini yapıp macunu yenileyin ama kendiniz yaparsanız garantisi gider servise yaptırabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2024
CJBUBBA dedi: Laptop olduğundan tam bilmiyorum, sıcaklığına Omen Gaming Hub'dan bakıyorum doğru mudur acaba? Genişletmek için tıkla... Laptopu ne zaman aldınız? Uzun zaman olduysa temizliğini yapıp macunu yenileyin ama kendiniz yaparsanız garantisi gider servise yaptırabilirsiniz.
CJBUBBA Centipat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #9 fenerbahceli49 dedi: Laptopu ne zaman aldınız? Uzun zaman olduysa temizliğini yapıp macunu yenileyin ama kendiniz yaparsanız garantisi gider servise yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... laptopu alalı 3 sene oldu bakımdan 3 ay önce geldi ve temizlendi
fenerbahceli49 dedi: Laptopu ne zaman aldınız? Uzun zaman olduysa temizliğini yapıp macunu yenileyin ama kendiniz yaparsanız garantisi gider servise yaptırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... laptopu alalı 3 sene oldu bakımdan 3 ay önce geldi ve temizlendi
fenerbahceli49 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 798 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2024 #10 CJBUBBA dedi: Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. Bir tane tagda biri şey yazmış bir program Overclock'u engelliyor diye belki ondandır hangi program olabilir acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam overclock yaparsanız laptop daha fazla ısınır hiç oynayamazsınız onunla alakası yok. CJBUBBA dedi: laptopu alalı 3 sene oldu bakımdan 3 ay önce geldi ve temizlendi Genişletmek için tıkla... Hocam 3 ay önce yapılmasına rağmen 91 derece olması değişik. Macun kötü olabilir kaliteli macun alıp sürün zaten 3 sene olmuş garantisi bitmiştir.
CJBUBBA dedi: Laptop soğutucu bakın, aşırı sıcak bir değer, takilmalarin sebebi odur. Bir tane tagda biri şey yazmış bir program Overclock'u engelliyor diye belki ondandır hangi program olabilir acaba. Genişletmek için tıkla... Hocam overclock yaparsanız laptop daha fazla ısınır hiç oynayamazsınız onunla alakası yok. CJBUBBA dedi: laptopu alalı 3 sene oldu bakımdan 3 ay önce geldi ve temizlendi Genişletmek için tıkla... Hocam 3 ay önce yapılmasına rağmen 91 derece olması değişik. Macun kötü olabilir kaliteli macun alıp sürün zaten 3 sene olmuş garantisi bitmiştir.