Nİyazi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #11 ibrahimozcelik dedi: Evet olabilir diğer power swich gibi swichleride çıkarıp yanlış yere taktıysan anakart yanmış olabilir yeniden dene doğru yere takıldığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Yerlerini bilmiyorum. Biliyorsanız tarif edermisiniz
ibrahimozcelik dedi: Evet olabilir diğer power swich gibi swichleride çıkarıp yanlış yere taktıysan anakart yanmış olabilir yeniden dene doğru yere takıldığından emin ol. Genişletmek için tıkla... Yerlerini bilmiyorum. Biliyorsanız tarif edermisiniz
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #12 Silinen üye dedi: Yerlerini bilmiyorum. Biliyorsanız tarif edermisiniz Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerine küçük harflerle yazması lazım isterseniz Technopat YouTube kanalından sistem toplama videolarına bakabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Yerlerini bilmiyorum. Biliyorsanız tarif edermisiniz Genişletmek için tıkla... Anakartın üzerine küçük harflerle yazması lazım isterseniz Technopat YouTube kanalından sistem toplama videolarına bakabilirsiniz.
Nİyazi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #13 ibrahimozcelik dedi: Anakartın üzerine küçük harflerle yazması lazım isterseniz Technopat YouTube kanalından sistem toplama videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan mobilden giriyorum. O yüzden video donuyor. İzleyemiyorum.
ibrahimozcelik dedi: Anakartın üzerine küçük harflerle yazması lazım isterseniz Technopat YouTube kanalından sistem toplama videolarına bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan mobilden giriyorum. O yüzden video donuyor. İzleyemiyorum.
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #14 O zaman dediğim gibi anakartın üzerine bakın büyük ihtimal nereye takılacakları yazacaktır.
Nİyazi Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #15 ibrahimozcelik dedi: O zaman dediğim gibi anakartın üzerine bakın büyük ihtimal nereye takılacakları yazacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için.
ibrahimozcelik dedi: O zaman dediğim gibi anakartın üzerine bakın büyük ihtimal nereye takılacakları yazacaktır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim yardımlarınız için.
ibrahimozcelik Kilopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2014 #16 Rica ederim.