S serifcan Ziyaretçi 20 Mart 2014 #11 Furkan Karakollu dedi: Bende e5200 var ve oyunlarda %100 çalışıyor Büyük ihtimal darboğaz bende var sizde de aynısı ise darboğaz olabilir. İşlemci sıcaklığı oyun sırasında kaç derece? Genişletmek için tıkla... 45 50 civarı oldu oyun sırasında. samet67671 dedi: Hangi oyunda kasıyor ? Büyük ihtimal RAM' den kaynaklanıyor. Oyunda başta kasıp sonra alışması harddiskden sanalbelleğin devreye girmesi. Genişletmek için tıkla... Wolfteam oynuyorum zevkine sanırım dediğiniz gibi RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mart 2014
Furkan Karakollu dedi: Bende e5200 var ve oyunlarda %100 çalışıyor Büyük ihtimal darboğaz bende var sizde de aynısı ise darboğaz olabilir. İşlemci sıcaklığı oyun sırasında kaç derece? Genişletmek için tıkla... 45 50 civarı oldu oyun sırasında. samet67671 dedi: Hangi oyunda kasıyor ? Büyük ihtimal RAM' den kaynaklanıyor. Oyunda başta kasıp sonra alışması harddiskden sanalbelleğin devreye girmesi. Genişletmek için tıkla... Wolfteam oynuyorum zevkine sanırım dediğiniz gibi RAM.
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2014 #12 Wolfteam ise RAM' den kaynaklanmıyordur. İşlemci sıcaklığınız normal. Virüs taraması yapın.
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 20 Mart 2014 #13 İşletim sisteminiz nedir?
Alperen YAVUZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2014 Mesajlar 726 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mart 2014 #14 Aynı sorundan bende yaşıyorum. Yeni ekran kartı aldık,harddisk + güç kaynağı aldık 500 w ancak wolfteamda çok donuyor.4 gb ram var sorun olacağını sanmıyorum ama Sorun ramdan de olabilir bende hafta sonu götüreceğim bilgisayarcıya.
Aynı sorundan bende yaşıyorum. Yeni ekran kartı aldık,harddisk + güç kaynağı aldık 500 w ancak wolfteamda çok donuyor.4 gb ram var sorun olacağını sanmıyorum ama Sorun ramdan de olabilir bende hafta sonu götüreceğim bilgisayarcıya.
S serifcan Ziyaretçi 20 Mart 2014 #15 UstaUser dedi: İşletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Win7 Ultimate 64 bit
UstaUser Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 1.199 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi (Hedef) 20 Mart 2014 #16 Sistemde sorun olabilir. Benim önerim sisteminize temiz bir Windows 8.1 Pro x64 kurmanız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal
Sistemde sorun olabilir. Benim önerim sisteminize temiz bir Windows 8.1 Pro x64 kurmanız: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal