V vrteca3 Megapat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #1 İşlemcimin yükü %1- %0 olduğunda tıss diye işlemciden ses geliyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2019
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.833 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #2 Fazla ısıdan dolayı zarar görmüş olabilir, garantisi varsa gönderin. Normalde işlemci kolay kolay bozulmaz. 150 dereceye falan çıktı sanırım.
Fazla ısıdan dolayı zarar görmüş olabilir, garantisi varsa gönderin. Normalde işlemci kolay kolay bozulmaz. 150 dereceye falan çıktı sanırım.
Teris Kilopat Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 179 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi 5 Ağustos 2019 #3 Fan düşük devirde çalıştığından sürtünme varsa onu duyuyor olabilirsin.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 5 Ağustos 2019 #4 İşlemciden geldiğine emin misiniz? Anakart, güç kaynağı veya ekran kartından da geliyor olabilir. CW gibi geldi bana.
İşlemciden geldiğine emin misiniz? Anakart, güç kaynağı veya ekran kartından da geliyor olabilir. CW gibi geldi bana.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #5 Ya da içindeki sıvıyı sızdıran kondansatörler.
V vrteca3 Megapat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2019 #6 dogant dedi: Fazla ısıdan dolayı zarar görmüş olabilir, garantisi varsa gönderin. Normalde işlemci kolay kolay bozulmaz. 150 dereceye falan çıktı sanırım. Genişletmek için tıkla... Islemci 65 i geçmiyor Teris dedi: Fan düşük devirde çalıştığından sürtünme varsa onu duyuyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirdim yine aynı ses geliyor Sercan1096 dedi: İşlemciden geldiğine emin misiniz? Anakart, güç kaynağı veya ekran kartından da geliyor olabilir. CW gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirdim xeon e5450 aldım. Ondan sonra başladı. Acaba ekran kartı kötü olduğundan dolayı olabilir mi ?
dogant dedi: Fazla ısıdan dolayı zarar görmüş olabilir, garantisi varsa gönderin. Normalde işlemci kolay kolay bozulmaz. 150 dereceye falan çıktı sanırım. Genişletmek için tıkla... Islemci 65 i geçmiyor Teris dedi: Fan düşük devirde çalıştığından sürtünme varsa onu duyuyor olabilirsin. Genişletmek için tıkla... Fanı değiştirdim yine aynı ses geliyor Sercan1096 dedi: İşlemciden geldiğine emin misiniz? Anakart, güç kaynağı veya ekran kartından da geliyor olabilir. CW gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... İşlemciyi değiştirdim xeon e5450 aldım. Ondan sonra başladı. Acaba ekran kartı kötü olduğundan dolayı olabilir mi ?