İşlemci yükseltmek vs SSD vs RAM yükseltmek

CooX1907

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yakin sure icerisinde bilgisayarima bir Update yapacagim. Kararsiz kaldim.
Arma 3, day Z, Rust, fivem oynuyorum. Genellikle Rust'da cok gec giriyor. SSD istiyorum aslinda. Ozellikleri sayayim:
İ3 2120 islemci, i3 3220 ile Update edebilirim.
SSD takabilirim, 120 GB'lik herhangi bir modeli.
RAM 6 GB, 8 GB yapabilirim ki arada drop yiyorum bunu da istiyorum. Siz genel olarak neyi tavsiye edersiniz?

Merhaba, yakin sure icerisinde bilgisayarima bir Update yapacagim. Kararsiz kaldim.
Arma 3, day Z, Rust, fivem oynuyorum. Genellikle Rust'da cok gec giriyor. SSD istiyorum aslinda. Ozellikleri sayayim:
İ3 2120 islemci, i3 3220 ile Update edebilirim.
SSD takabilirim, 120 GB'lik herhangi bir modeli.
RAM 6 GB, 8 GB yapabilirim ki arada drop yiyorum bunu da istiyorum. Siz genel olarak neyi tavsiye edersiniz?
iki işlemci arasında yapacağın güncelleme minik bir fark yaratacak benim sana önerim i5 3470 alman anca o zaman sistemi yükseltmiş olursun.

Oyuna hızlı girme konusunda ssd ve cpu'nun önemi büyük. Özellikle Rust'da. Rust İçin ram de alın çünkü oyunun ram tüketimi oldukça fazla. 6 gb raminiz varsa 8 takamazsınız direk sanırım ya elinizdekini aynısını bulup 6gb takın yada 2x8 16 gb olucak şekilde alın 700 tl civarlarında bulabiliyorsunuz.

Oyuna hızlı girme konusunda ssd ve cpu'nun önemi büyük. Özellikle Rust'da. Rust İçin ram de alın çünkü oyunun ram tüketimi oldukça fazla. 6 gb raminiz varsa 8 takamazsınız direk sanırım ya elinizdekini aynısını bulup 6gb takın yada 2x8 16 gb olucak şekilde alın 700 tl civarlarında bulabiliyorsunuz.
Hepsini de alman gerekiyor maalesef. Sıraya koymak gerekirse İşlemci, Ram, SSD.
Hocam bu iki mesaja bakarak şöyle diyebilirim önce ram almaya hatta mümkün mertebe ram ile ssd almaya calisacagim işlemci updatesini soket update olarak yaparım durumu toplayınca 1151 pin e geçiş yaparım elimdeki parçaları da kullanırım diye düşündüm ben

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı