macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar evdeki ekipmanlarla burayı nasıl temizleyebilirim? Dosya Ekleri 20230705_132109.jpg 181 KB · Görüntüleme: 83
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 5 Temmuz 2023 #2 Ne döküldüğünü bilmiyorum ama izopropil alkol ve mikrofiber bez ile nazikçe temizleyebilirsin.
macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #3 delikarga dedi: Ne döküldüğünü bilmiyorum ama izopropil alkol ve mikrofiber bez ile nazikçe temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde izopropil alkol yok ve bende ne döküldü bilmıyorum.
delikarga dedi: Ne döküldüğünü bilmiyorum ama izopropil alkol ve mikrofiber bez ile nazikçe temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Evde izopropil alkol yok ve bende ne döküldü bilmıyorum.
Player01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 1.200 Çözümler 15 5 Temmuz 2023 #4 Termal macun gibi duruyor. Süpürgeyle çekince hiç hareket olmuyor mu? Sert bir boya fırçasından yardım alabilirsin.
Termal macun gibi duruyor. Süpürgeyle çekince hiç hareket olmuyor mu? Sert bir boya fırçasından yardım alabilirsin.
macesea Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #5 delikarga dedi: Ne döküldüğünü bilmiyorum ama izopropil alkol ve mikrofiber bez ile nazikçe temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kolonya olur mu? Player01 dedi: Termal macun gibi duruyor. Süpürgeyle çekince hiç hareket olmuyor mu? Sert bir boya fırçasından yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır kurumuş.
delikarga dedi: Ne döküldüğünü bilmiyorum ama izopropil alkol ve mikrofiber bez ile nazikçe temizleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kolonya olur mu? Player01 dedi: Termal macun gibi duruyor. Süpürgeyle çekince hiç hareket olmuyor mu? Sert bir boya fırçasından yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hayır kurumuş.
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2023 #6 macesea dedi: Arkadaşlar evdeki ekipmanlarla burayı nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim onun içini temizlemek çok zor bir şey.
macesea dedi: Arkadaşlar evdeki ekipmanlarla burayı nasıl temizleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim onun içini temizlemek çok zor bir şey.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #7 CPU giriyorsa sorun yok. Kullanabilirsin.
Dynamics Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.117 Çözümler 58 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #8 O plastik parça sökülüyordu, videoları var izlersin.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 5 Temmuz 2023 #9 Dynamics dedi: O plastik parça sökülüyordu, videoları var izlersin. Genişletmek için tıkla... Makina lazım ona, geri takması da ayrı dert.
Dynamics dedi: O plastik parça sökülüyordu, videoları var izlersin. Genişletmek için tıkla... Makina lazım ona, geri takması da ayrı dert.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 5 Temmuz 2023 #10 macesea dedi: Evde izopropil alkol yok ve bende ne döküldü bilmıyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/stein-yuzde-yuz-saf-99-9-izopropil-alkol-1-lt-pm-HBC00000ZOLV2 sipariş verebilirsiniz hocam. 1lt biraz çok ama lazım olur işte %75 alkol - su karışımı yapıp ekranı silmekte falan da kullanırsınız. Kolonya da olabilir ama saf alkol olsa daha iyi olur.
macesea dedi: Evde izopropil alkol yok ve bende ne döküldü bilmıyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/stein-yuzde-yuz-saf-99-9-izopropil-alkol-1-lt-pm-HBC00000ZOLV2 sipariş verebilirsiniz hocam. 1lt biraz çok ama lazım olur işte %75 alkol - su karışımı yapıp ekranı silmekte falan da kullanırsınız. Kolonya da olabilir ama saf alkol olsa daha iyi olur.