affik Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Dostlar işlemcimde Hyper threading bulunmakta fakat BIOS üzerinden açamıyorum, ne yapmalıyım? Yardım edin. İşlemcim bu: Intel Core i3-8145u Var olduğuna dahil sitede bu: Intel® Core™ i3-8145U Processor (4M Cache, up to 3.90 GHz) Product Specifications
Dostlar işlemcimde Hyper threading bulunmakta fakat BIOS üzerinden açamıyorum, ne yapmalıyım? Yardım edin. İşlemcim bu: Intel Core i3-8145u Var olduğuna dahil sitede bu: Intel® Core™ i3-8145U Processor (4M Cache, up to 3.90 GHz) Product Specifications
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 31 Temmuz 2024 #2 Görev yöneticisi > Performans > CPU Sağ altta Mantıksal İşlemciler 4 yazıyorsa sorun yoktur.
affik Femtopat Katılım 12 Mayıs 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 ekstra bi soru daha sorabilirmiyim? biosumda gelişmiş seçenekler vs yok güncellemedende korkuyorum yani ne yapmalıyım?
ekstra bi soru daha sorabilirmiyim? biosumda gelişmiş seçenekler vs yok güncellemedende korkuyorum yani ne yapmalıyım?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 31 Temmuz 2024 #4 affik dedi: ekstra bi soru daha sorabilirmiyim? biosumda gelişmiş seçenekler vs yok güncellemedende korkuyorum yani ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Laptoplardaki BIOS'u masaüstündeki gibi bekleme. Oradaki ayarlar sana yetecek zaten.
affik dedi: ekstra bi soru daha sorabilirmiyim? biosumda gelişmiş seçenekler vs yok güncellemedende korkuyorum yani ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Laptoplardaki BIOS'u masaüstündeki gibi bekleme. Oradaki ayarlar sana yetecek zaten.