İşlemcide kalan macun nasıl temizlenir?

Cooler master olan satıcısı problemli gibi yorumlarda okudumda diğerini alayım. Pomp out riski neye göre var yok diyoruz.

Cooler Master olan satıcısı problemli gibi yorumlarda okudumda diğerini alayım. Pomp out riski neye göre var yok diyoruz.

Sıvı veya katı haline göre yüksek sıcaklıkta dağılma olasılığına göre olur veya olmaz diyoruz, pullsar modelini kendi kartımda kullanıyorum bu sorunu yaşamadım.

bunu aldım hocam nasıldır bu ?

En iyisi bu demişler yorumlarda. Deneyimleri karşılaştırdım. Daha performanslı duruyor hocam Cooler Master'a göre.

Evet ama her macun her yerde kullanılamaz, benim attıklarım pomp out yapmayacağı kesin ürünlerdi...

Evet ama her macun her yerde kullanılamaz, benim attıklarım pomp out yapmayacağı kesin ürünlerdi...
şimdi dediğini daha iyi anlıyorum hocam biraz daha araştırdım. Dediğin doğru ama cooler masterin piyasada orjinalini bulmak çok zor sanırım. Güvendiğiniz bir yer var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…