OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #11 AnadoluFPS dedi: Çokmu zordur önceden hiç O.C yapmadım? Genişletmek için tıkla... En kötü OC oranını artırırsın. Klavye kullanmayı bilen, biosa girebilen herkes OC yapabilir. Ama ilk önce videolarını izlemeni tavsiye ediyorum.
AnadoluFPS dedi: Çokmu zordur önceden hiç O.C yapmadım? Genişletmek için tıkla... En kötü OC oranını artırırsın. Klavye kullanmayı bilen, biosa girebilen herkes OC yapabilir. Ama ilk önce videolarını izlemeni tavsiye ediyorum.
AnadoluFPS Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #12 15 Yaşındayım ve kuşkularım var.
Ayberk Demirkılıç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #13 Silinen üye dedi: Hız aşırtma yaparken bileşenin yanması mazide kaldı artık öyle birşey yok. Genişletmek için tıkla... Adamlar hava soğutmayla 2.1'den 4.3'e çıkarınca bunu bende öğrenmiştimde yine de uyarayım dedim.
Silinen üye dedi: Hız aşırtma yaparken bileşenin yanması mazide kaldı artık öyle birşey yok. Genişletmek için tıkla... Adamlar hava soğutmayla 2.1'den 4.3'e çıkarınca bunu bende öğrenmiştimde yine de uyarayım dedim.
K kayaxxzz Hectopat Katılım 26 Temmuz 2014 Mesajlar 94 8 Eylül 2014 #14 Silinen üye dedi: Mutlaka azaltır. Genişletmek için tıkla... Ömrü azalıyor performans?
Ayberk Demirkılıç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #15 AnadoluFPS dedi: 15 Yaşındayım ve kuşkularım var. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey değil 2-3 videoyu dikkatli izle yaparsın.
AnadoluFPS dedi: 15 Yaşındayım ve kuşkularım var. Genişletmek için tıkla... Zor bir şey değil 2-3 videoyu dikkatli izle yaparsın.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #16 AnadoluFPS dedi: 15 Yaşındayım ve kuşkularım var. Genişletmek için tıkla... UEFİ Bios varsa bir bilgi birikimine bile gerek yok aslında.
AnadoluFPS dedi: 15 Yaşındayım ve kuşkularım var. Genişletmek için tıkla... UEFİ Bios varsa bir bilgi birikimine bile gerek yok aslında.
Ayberk Demirkılıç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #17 Silinen üye dedi: Ömrü azalıyor performans? Genişletmek için tıkla... Bizde ömründen bahsediyorduk.
C crax1905 Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 512 Makaleler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #18 Silinen üye dedi: Ömrü azalıyor performans? Genişletmek için tıkla... Performans tabiki yükseliyor.
AnadoluFPS Hectopat Katılım 16 Haziran 2014 Mesajlar 299 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Eylül 2014 #19 Kararlıyım yapacağım...
Ayberk Demirkılıç Hectopat Katılım 23 Ağustos 2014 Mesajlar 256 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2014 #20 Konuyu uzatmaya gerek yok bilmiyorsan ama yapacağına inanıyorsan video izleyerek yapabilirsin işlemciye zarar geleceğini sanmam yok ben uğraşamam diyorsan bir önceki konuda olan intel işlemciyi alabilirsin.
Konuyu uzatmaya gerek yok bilmiyorsan ama yapacağına inanıyorsan video izleyerek yapabilirsin işlemciye zarar geleceğini sanmam yok ben uğraşamam diyorsan bir önceki konuda olan intel işlemciyi alabilirsin.