AlpNarcıkara Hectopat Katılım 15 Ağustos 2016 Mesajlar 467 Yer Gaziemir, İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #1 Merhaba Technopat okurları, İntel'in i5 serisinin 6. Jenerasyonundaki işlemcilerde gözüme çarpan bir konuyu söylemek istiyorum i5 6400'da Smart cache varken i5 6402p de yok. Bu Smart Cache çok önemli midir? Faydası nelerdir? Zararı nelerdir?
Merhaba Technopat okurları, İntel'in i5 serisinin 6. Jenerasyonundaki işlemcilerde gözüme çarpan bir konuyu söylemek istiyorum i5 6400'da Smart cache varken i5 6402p de yok. Bu Smart Cache çok önemli midir? Faydası nelerdir? Zararı nelerdir?
M. Samet Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2016 #2 Aynı soruyu ben de merak ediyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Eylül 2016 #3 Arada bir fark yok. Intel bazen işlemci özelliklerini eksik bile girebiliyor...
kaanorun Hectopat Katılım 26 Kasım 2016 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2016 #4 Recep Baltaş dedi: Arada bir fark yok. Intel bazen işlemci özelliklerini eksik bile girebiliyor... Genişletmek için tıkla... Peki Smart Cache tam olarak nedir
Recep Baltaş dedi: Arada bir fark yok. Intel bazen işlemci özelliklerini eksik bile girebiliyor... Genişletmek için tıkla... Peki Smart Cache tam olarak nedir
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2016 #5 Akıllı ön bellek, herhangi bir uygulamayı kapattıktan sonra o uygulamayı ön bellekte tutar ve bir daha ki açmanızda daha hızlı açılmasını sağlar. Oyunlarda FPS'ye etki etmez. Günlük kullanımda kolaylık sağlar.
Akıllı ön bellek, herhangi bir uygulamayı kapattıktan sonra o uygulamayı ön bellekte tutar ve bir daha ki açmanızda daha hızlı açılmasını sağlar. Oyunlarda FPS'ye etki etmez. Günlük kullanımda kolaylık sağlar.