Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz termal macun çıkartırken maalesef silerken çizilebiliyor kılcal çizikler tabii bu her zaman olmuyor. Sizde de çizik var mı? Normal mi?
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz termal macun çıkartırken maalesef silerken çizilebiliyor kılcal çizikler tabii bu her zaman olmuyor. Sizde de çizik var mı? Normal mi?
Şurada ekte görsel var termal macun gibi bir hali var ama peçete ile denedim ama olmadı acaba bir mikro bez ile mi denesem çizik gibi değil gibi anlayamadım.
Şurada ekte görsel var termal macun gibi bir hali var ama peçete ile denedim ama olmadı acaba bir mikro bez ile mi denesem çizik gibi değil gibi anlayamadım.
Performansında bir sıkıntı yoksa sorun teşkil etmez. Sen fazla abanmadan hafifçe toz alır misali temizlemeye çalış ryzen işlemciler intel gibi değil pinleri yamulursa kullanamazsın dikkat et.
Performansında bir sıkıntı yoksa sorun teşkil etmez. Sen fazla abanmadan hafifçe toz alır misali temizlemeye çalış Ryzen işlemciler Intel gibi değil pinleri yamulursa kullanamazsın dikkat et.
Bu sorundan dolayı ise almana gerek yok. Üstü denildiği gibi performansta sorun teşkil etmez. Ama satarken eğer satmayı düşünüyorsan tabii biraz başın ağrır kozmetikten ucuza koyarsın.