İşlemcideki dahili GPU yanarsa işlemci de yanar mı?

hsagdiccc

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar, i5 9600K kullaniyorum. Malum piyasadan dolayi ekran karti alamadim, islemcinin dahili ekran karti olan UHD 630'u kullaniyorum. Oyunlarda biraz zorlaniyor. Sorum şu; dahili GPU yanarsa islemci de yanar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar, i5 9600K kullaniyorum. Malum piyasadan dolayi ekran karti alamadim, islemcinin dahili ekran karti olan UHD 630'u kullaniyorum. Oyunlarda biraz zorlaniyor. Sorum şu; dahili GPU yanarsa islemci de yanar mi?
GPU neden yansın ki?

Merhaba arkadaşlar, i5 9600K kullanıyorum. Malum piyasadan dolayi ekran karti alamadim, islemcinin dahili ekran karti olan UHD 630'u kullanıyorum. Oyunlarda biraz zorlaniyor. Sorum şu; dahili GPU yanarsa işlemci de yanar mi?

İşlemci yanma derecesine gelirse bilgisayar kapanır, bir şey olmaz.

İkisi bir bütünün parçaları. Tek olarak zarar görme olasılığı çok düşüktür. UHD 630 ile belirli seviyede oyun oynayabilirsiniz. Oynatamadığı oyunlar için yanar diye düşünmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı