İşlemciden anahtarlık nasıl yapılır?

Köşesinden bir yerinden delin. Havya işe yarar mı bilmiyorum.

Öncelikle sana güzel bir sonuç çıkmadığını söyleyeyim. İşlemciye delik açmanız lazım. Örnekleri aşağıya koyacağım. Ben olsam anahtarlık yapacağıma satardım :D Veya 3D Printer ile dışına bir kasa basarsanız hoş durabilir.

cpu keychain ile ilgili görsel sonucu

Köşede üçgenin veya noktanın olduğu yerlerden bahsetmiştim ben. İnstagram'da gördüm fena durmuyorlar aslında.

Arkadaşım, sanayiye git delsinler dedi. Bir sanayici bununla uğraşır mı ki?
Öncelikle sana güzel bir sonuç çıkmadığını söyleyeyim. İşlemciye delik açmanız lazım. Örnekleri aşağıya koyacağım. Ben olsam anahtarlık yapacağıma satardım :D Veya 3D Printer ile dışına bir kasa basarsanız hoş durabilir.

Satsam, ederi 30-40 TL. Zaten kaç yıldır çalışıyor ve oynadığım oyunlar da çok ağır oyunlardı. İşlemcinin arızaya geçmesi de yakındır bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım, sanayiye git delsinler dedi. Bir sanayici bununla uğraşır mı ki?

Satsam, ederi 30-40 TL. Zaten kaç yıldır çalışıyor ve oynadığım oyunlar da çok ağır oyunlardı. İşlemcinin arızaya geçmesi de yakındır bence.
İşi olmayan birisi deler herhalde. Bak şimdi benimde yapma isteğim geldi. Yapsam mı acaba? 🤔

Nasıl yaptınız bu anahtarlığı? Delmek için ne kullandınız?

Ayrıca daha güzel durması için deldiğiniz yeri eğe yaparak daha güzel durmasını sağlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anahtarlık benim değil internetten buldum. O yeşil dış kısımdan delmeniz sağlıklı olmaz çünkü hemen kırılabilir. En mantıklısı 3D yazıcıdan dış kılıf basıp onu anahtarlık yapmak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı