İşlemciden anahtarlık nasıl yapılır?

Makaleler
11
Bilgisayarımdaki işlemci çok eskidiği için yeni işlemci alacağım ama bu işlemcimi çöpe atmak istemiyorum, bana ve oyunlarıma çok iyi katlandı. İşlemci: G850 Pentium. Bunu nasıl anahtarlık yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle sana güzel bir sonuç çıkmadığını söyleyeyim. İşlemciye delik açmanız lazım. Örnekleri aşağıya koyacağım. Ben olsam anahtarlık yapacağıma satardım Veya 3D Printer ile dışına bir kasa basarsanız hoş durabilir.

Köşede üçgenin veya noktanın olduğu yerlerden bahsetmiştim ben. İnstagram'da gördüm fena durmuyorlar aslında.

Arkadaşım, sanayiye git delsinler dedi. Bir sanayici bununla uğraşır mı ki?
Satsam, ederi 30-40 TL. Zaten kaç yıldır çalışıyor ve oynadığım oyunlar da çok ağır oyunlardı. İşlemcinin arızaya geçmesi de yakındır bence.

İşi olmayan birisi deler herhalde. Bak şimdi benimde yapma isteğim geldi. Yapsam mı acaba?
Nasıl yaptınız bu anahtarlığı? Delmek için ne kullandınız?

Ayrıca daha güzel durması için deldiğiniz yeri eğe yaparak daha güzel durmasını sağlayabilirsiniz.

Anahtarlık benim değil internetten buldum. O yeşil dış kısımdan delmeniz sağlıklı olmaz çünkü hemen kırılabilir. En mantıklısı 3D yazıcıdan dış kılıf basıp onu anahtarlık yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…