Barış ÖZER Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.937 Makaleler 6 Çözümler 7 Yer Kartal/İstanbul 6 Ağustos 2015 #21 @Sweet Leaf GPU'lar anahtarlık yapılamayacak kadar küçükler. M olanlar bir yana, masaüstü ekran kartlarındaki GPU'yu sökmekte hayli zor.
@Sweet Leaf GPU'lar anahtarlık yapılamayacak kadar küçükler. M olanlar bir yana, masaüstü ekran kartlarındaki GPU'yu sökmekte hayli zor.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 6 Ağustos 2015 #22 Barış ÖZER dedi: @Sweet Leaf GPU'lar anahtarlık yapılamayacak kadar küçükler. M olanlar bir yana, masaüstü ekran kartlarındaki GPU'yu sökmekte hayli zor. Genişletmek için tıkla... O meajı örnek olarak atmıştım M olduğunu bilmiyordum. Eski bir kartta ısıtarak çıkarılabileceğini düşünüyorum. Hiç olmadı kaba kuvvet her şeyi çözer .
Barış ÖZER dedi: @Sweet Leaf GPU'lar anahtarlık yapılamayacak kadar küçükler. M olanlar bir yana, masaüstü ekran kartlarındaki GPU'yu sökmekte hayli zor. Genişletmek için tıkla... O meajı örnek olarak atmıştım M olduğunu bilmiyordum. Eski bir kartta ısıtarak çıkarılabileceğini düşünüyorum. Hiç olmadı kaba kuvvet her şeyi çözer .
TIACAQ Hectopat Katılım 11 Haziran 2015 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2015 #23 İşlemciyi yapamazsam direk kasayı yapacağım .
Ulgoray Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Eylül 2014 Mesajlar 1.109 Makaleler 16 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2015 #24 @Sweet Leaf Önce 675M GPU'lu bir dizüstü bilgisayarım olması lazım. Fakat 675M'li bir dizüstüm olsa yapacağımı zannetmiyorum.
@Sweet Leaf Önce 675M GPU'lu bir dizüstü bilgisayarım olması lazım. Fakat 675M'li bir dizüstüm olsa yapacağımı zannetmiyorum.
Sweet Leaf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2015 Mesajlar 1.353 Makaleler 7 Yer Earl's Court 6 Ağustos 2015 #25 Onu öylesine koydum arkadaşlar yahu