leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #1 Ne kadar bir etkisi olur detaylı anlatırsanız güzel olur.
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 8 Şubat 2021 #2 leyleq dedi: Ne kadar bir etkisi olur detaylı anlatırsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin RAM'i gibi düşünebilirsiniz.
leyleq dedi: Ne kadar bir etkisi olur detaylı anlatırsanız güzel olur. Genişletmek için tıkla... İşlemcinin RAM'i gibi düşünebilirsiniz.
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 8 Şubat 2021 #3 methz dedi: İşlemcinin RAM'i gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzel örnek teşekkürler.
methz dedi: İşlemcinin RAM'i gibi düşünebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Güzel örnek teşekkürler.
A arcthonia0 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #4 Dostum önbellek bir nevi RAM gibidir RAM'den de daha hızlı ve işlemciye daha yakın olduğu için RAM'lerindeki sık kullanılan verileri önbelleğe alır, senin o verilere daha hızlı ulaşmanı sağlar.
Dostum önbellek bir nevi RAM gibidir RAM'den de daha hızlı ve işlemciye daha yakın olduğu için RAM'lerindeki sık kullanılan verileri önbelleğe alır, senin o verilere daha hızlı ulaşmanı sağlar.
Mehmet Can Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #5 Benim işlemcimin 12MB önbelleği var. Yeterli mi?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 9 Şubat 2021 #6 Mehmet Can dedi: Benim işlemcimin 12MB önbelleği var. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir?
Mehmet Can dedi: Benim işlemcimin 12MB önbelleği var. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir?
Mehmet Can Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 378 Çözümler 4 9 Şubat 2021 #7 methz dedi: Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İntel Xeon X5690 methz dedi: Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İntel Xeon X5690
methz dedi: Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İntel Xeon X5690 methz dedi: Günümüz için ortalama bir değer. Fakat kendi başına bir şey ifade etmediğini belirteyim. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... İntel Xeon X5690