İşlemcim ve ekran kartım en fazla kaç derece olmalı?

Exotic

Hectopat
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar...
Ekran kartım Zotac GTX 660 bazı oyunlarda 75 dereceye geldi ultra ayarlarda. İşlemcim i5 4460 50 derece falan oldu ultrada. En fazla kaç gördüğümde oyunun ayarlarını düşürmeli veya oyunu kapatmalıyım? Teşekkürler. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisinin de 90 dereceye kadar gideri var. Sorun yok senin sistem gayet serin. Benim değerler 15-20 derece daha fazla. i5 3470 ve GTX 760 kullanıyorum.

70 dereceden sonra o işlemci bence stabil çalışmayacaktır. Tcase değeri özelliklerinde "72.72°C" olarak verilmiş. 90 derece gideri var demek biraz abartılı değil mi? Mobil işlemci de değil sonuçta.

Ekleme: Çalışmaz demiyorum. Çalıştırılmamalı diyorum. Yanlış anlaşılma olmasın.

İşlemciyi stok fan ile kullanıyorsan yükte bu yaz sıcağında bu değerler çok iyidir. Ben stok fan ile kullanıyorum, yükte 47-60 arası sıcaklık değerleri oluyor. Genel ortalaması ise 55 derece oluyor. Sistem toplarken soğutucu alamadım diye canım çok sıkılıyordu lakin 55 derecede stabil çalışması gayet makul şimdi. Ekran kartının da değerleri çok iyi. Yükte 70-75 derecede düşük devir soğutmada çalışıyorsa daha fazlasını bekleme bence gayet iyi değerler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı