İşlemcimin Dişlerine Termal Macun Kaçtı

emirhanenis

Hectopat
İşlemcime termal macun uygularken çok azda olsa dişlerine termal macun kaçtı. Ben de umursamadım geri taktım, çıkartıp temizlemeli miyim?

Öncelikle geçmiş olsun .
Kesinlikle çıkartıp dikkatlice temizlemelisin. Dişleri kırmamaya dikkat et.

Termal macun iletken değil, yalıtkan bir malzemedir. Bu sebeple küçük ihtimalde olsa temas etmeme gibi bir olasılık olur. Bu, işlemcinize zarar vermez fakat çalışmasını aksatabilir. İşlemciyi takarken muhtemelen bacakları kontakt noktalarına geldiğinde macunu sıyırıp temas ediyordur. İçiniz rahat etmesi için dikkatlice temizleyebilirsiniz.

Kürdan ile dikkatlice temizleyebilirsiniz. Eğer ara yerlere de kaçtıysa orayı da temizleyebilirsiniz.

Şuanlık bi sıkıntı çıkmadı ama işlemci yük altında değilken 55-60 derece arasında çalışıyor. Açıkçası temizlemeye korkuyorum. Sizce temizlemeli miyim ?
Temizlerseniz daha iyi olur. Heyecan ve korku yapmadan dikkatlice temizleyin derim.

Peki işlemcinin boşta 55-60 dereceye çıkması normal mi ? ( yük altındada aynı derecede kalıyor )

Pinlerine*
İşlemciyi dişçiye götürebilirsiniz.

Şaka bir yana, işlemciyi aksatabilir fakat bir sorun olursa temizlemeniz gerekecek, temizlerken çok dikkatli olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…