İşlemcimin stres testi sonuçları çok anormal

Türkay1907

Femtopat
Daha fazla  
AIDA 64 üzerinden AMD Ryzen 5 2600 işlemcime stres testi yaptım işlemci sıcaklığım 10 saniyede 70'e 30 saniyede 90'a 1 dakika civarında da 95 derece seviyelerine çıktı birazcık araştırdğımda 85 üstünün çok anormal olduğunu gördüm bu sorunun kaynağı ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasanın işlemci fanı dönüyor mu?
Windows arama kısmına güç seneçekleri yaz ve oradan dengeli seçeneğini seç. İşlemci fanın yerine tam oturmamış olabilir.

• Soğutucuyu doğru montajladınız mı?​
  • Kasanız nedir?​
bilgisayarı 2 yıl önce vatan bilgisayardan topladım vatanda çalışan kişi montajladı
kasam ise MYSTIC 9 650W 80PLUS POWER 4 ADET KIRMIZI 15 LED FANLI USB3.0 TEMPER CAMLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kasanın işlemci fanı dönüyor mu?
Windows arama kısmına güç seneçekleri yaz ve oradan dengeli seçeneğini seç. İşlemci fanın yerine tam oturmamış olabilir.
kasamın işlemci fanı dönüyor güç ayarı yüksek performanstaydı dengeliye indirdim
Bu arada şunuda söylemem lazım bilgisayarda bu stres testlerini kasanın temperli camlarını söküp yaptım

2 yıl olmuş hocam termal macun kurumuştur.

2 yıl olmuş hocam termal macun kurumuştur.
termal macun kurumuş olabilir ama bilgisayar boştayken 50 derece yük altında 95-96 sadece termal macun kuruması sıcaklık değerlerini bu kadar etkiler mi soğutucuda da sıkıntı olabilir diye düşündüm şansıma garantisi 1 ay önce bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…