Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 18 Mayıs 2022 #11 RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı azaltması için?
RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Çekirdek sayısı azaltması için?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 18 Mayıs 2022 #12 RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Profesyonel kullanıcılar ince ayarlamalar yapabilsin diye var. Standart olarak Windows hepsini kullanır, bu seçenek öyle gelmeseydi işlemciler arasında farkı Windows'da anlamak zorlaşırdı.
RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Profesyonel kullanıcılar ince ayarlamalar yapabilsin diye var. Standart olarak Windows hepsini kullanır, bu seçenek öyle gelmeseydi işlemciler arasında farkı Windows'da anlamak zorlaşırdı.
VIN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 2.198 Çözümler 24 18 Mayıs 2022 #13 RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla o sadece bilgisayarın açılma "boot" esnasında kullandığı çekirdek sayısı.
RowIinq dedi: Öyle bir şey söz konusu ise neden öyle bir seçenek var? Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla o sadece bilgisayarın açılma "boot" esnasında kullandığı çekirdek sayısı.
RowIinq Kilopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 2.487 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fotoğrafçılık 18 Mayıs 2022 #14 Hououin Kyouma dedi: Çekirdek sayısı azaltması için? Genişletmek için tıkla... Windows neden çekirdek sayısını azaltmak istesin ki?
Hououin Kyouma dedi: Çekirdek sayısı azaltması için? Genişletmek için tıkla... Windows neden çekirdek sayısını azaltmak istesin ki?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 18 Mayıs 2022 #15 RowIinq dedi: Windows neden çekirdek sayısını azaltmak istesin ki? Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar için diyorum. Windows değil.
RowIinq dedi: Windows neden çekirdek sayısını azaltmak istesin ki? Genişletmek için tıkla... Kullanıcılar için diyorum. Windows değil.
Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #16 Arkadaşlar bakın 4 çekirdek gözüküyor. Ben bunların hepsini nasıl aktif ederim Dosya Ekleri 123123123213.PNG 38,6 KB · Görüntüleme: 43
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 18 Mayıs 2022 #17 Phantomreiz dedi: Arkadaşlar bakın 4 çekirdek gözüküyor. Ben bunların hepsini nasıl aktif ederim Genişletmek için tıkla... Hepsi aktiftir zaten.
Phantomreiz dedi: Arkadaşlar bakın 4 çekirdek gözüküyor. Ben bunların hepsini nasıl aktif ederim Genişletmek için tıkla... Hepsi aktiftir zaten.
Phantomreiz Femtopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2022 #18 Shahdee dedi: Hepsi aktiftir zaten. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederm konuyu sonlandırabilirsiniz.
Shahdee dedi: Hepsi aktiftir zaten. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederm konuyu sonlandırabilirsiniz.