5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #1 İşlemcinin 4 pin soketi var. Ben 6 pin ve 8 pin olan birbirine bağli olan kabloyu ekran kartına verdim. Geriye 8+8 kaldı. Bu 8 pinin yarısını mı takmam gerek? O 8 pinli kablo birbirlerinden ayrıldı ve 4+4 oldular. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Eylül 2024
İşlemcinin 4 pin soketi var. Ben 6 pin ve 8 pin olan birbirine bağli olan kabloyu ekran kartına verdim. Geriye 8+8 kaldı. Bu 8 pinin yarısını mı takmam gerek? O 8 pinli kablo birbirlerinden ayrıldı ve 4+4 oldular.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 13 Eylül 2024 #11 Anakartın arasına parmağınızı koyup takın. Artı 0 Eksi
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #12 Marix dedi: Anakartın arasına parmağınızı koyup takın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yinede olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Marix dedi: Anakartın arasına parmağınızı koyup takın. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani. Son düzenleme: 13 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
Marix dedi: Anakartın arasına parmağınızı koyup takın. Genişletmek için tıkla... Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yinede olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Marix dedi: Anakartın arasına parmağınızı koyup takın. Genişletmek için tıkla... Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.561 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #13 564803 dedi: Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yinede olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani. Genişletmek için tıkla... sorun yaşanmaz. zaten 24 pinli kablodan çıt diye ses pek gelmez kendin hisseder görürsün Artı 0 Eksi
564803 dedi: Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yinede olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani. Genişletmek için tıkla... sorun yaşanmaz. zaten 24 pinli kablodan çıt diye ses pek gelmez kendin hisseder görürsün
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 13 Eylül 2024 #14 KatakiNotFound dedi: sorun yaşanmaz. zaten 24 pinli kablodan çıt diye ses pek gelmez kendin hisseder görürsün Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu da hallettim fakat bana acilen 4 lü pin çoklayıcı lazım çünkü önde ki 2 fan için güç girişi yoktu sadece egzoz fanı bağladım. Şu an işlemci en fazla 71'i gördü oyun oynamadığım halde. Vatandan şunu gördüm S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve bakmanızı isterim. Artı 0 Eksi
KatakiNotFound dedi: sorun yaşanmaz. zaten 24 pinli kablodan çıt diye ses pek gelmez kendin hisseder görürsün Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu da hallettim fakat bana acilen 4 lü pin çoklayıcı lazım çünkü önde ki 2 fan için güç girişi yoktu sadece egzoz fanı bağladım. Şu an işlemci en fazla 71'i gördü oyun oynamadığım halde. Vatandan şunu gördüm S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve bakmanızı isterim.
KatakiNotFound Hectopat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 1.561 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2024 #15 564803 dedi: Tamamdır hocam onu da hallettim fakat bana acilen 4 lü pin çoklayıcı lazım çünkü önde ki 2 fan için güç girişi yoktu sadece egzoz fanı bağladım. Şu an işlemci en fazla 71'i gördü oyun oynamadığım halde. Vatandan şunu gördüm S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve bakmanızı isterim. Genişletmek için tıkla... kaliteli ürüne benziyor Artı 0 Eksi
564803 dedi: Tamamdır hocam onu da hallettim fakat bana acilen 4 lü pin çoklayıcı lazım çünkü önde ki 2 fan için güç girişi yoktu sadece egzoz fanı bağladım. Şu an işlemci en fazla 71'i gördü oyun oynamadığım halde. Vatandan şunu gördüm S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, S-Link SLX-F301 10cm 4 Pin 3'lü PWM Çoklayıcı Kablo en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ve bakmanızı isterim. Genişletmek için tıkla... kaliteli ürüne benziyor
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 13 Eylül 2024 #16 564803 dedi: Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yine de olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani. Genişletmek için tıkla... O kadar milimetrik üretilmiyor parçalar, kafaya takacak bir durum değil, oturmuştur. Artı 0 Eksi
564803 dedi: Hocam anakartin arkasına parmağımı koyup 24 pine bastırıyorum ama yine de olmuyor. Biraz daha bastırmalı miyım? Hocam biraz yaptım fakat çıt diye bir ses gelmedi. Çentiği kendim oturttum, kabloyu bastırdığım için kendisi oturmadı yani. Genişletmek için tıkla... O kadar milimetrik üretilmiyor parçalar, kafaya takacak bir durum değil, oturmuştur.