wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Ağustos 2025 #11 mustafaxbb dedi: Oyuna girip alt+Z ye bastığında performans kısmında izleme veya katman olması lazım orada göz işareti var CPU sıcaklığında oraya tıkla açılacak. Peki hocam kurulumu kolay bir şeyde olsun istiyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın modeli nedir?
mustafaxbb dedi: Oyuna girip alt+Z ye bastığında performans kısmında izleme veya katman olması lazım orada göz işareti var CPU sıcaklığında oraya tıkla açılacak. Peki hocam kurulumu kolay bir şeyde olsun istiyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Kasanızın modeli nedir?
mustafaxbb Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #12 wraxos woo dedi: Kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
wraxos woo dedi: Kasanızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum nasıl öğrenebilirim?
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Ağustos 2025 #13 mustafaxbb dedi: Tam olarak bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
mustafaxbb dedi: Tam olarak bilmiyorum nasıl öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız?
mustafaxbb Picopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 45 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2025 #14 wraxos woo dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Gaming Gen TR. Hazır sistem olarak aldım.
wraxos woo dedi: Nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Gaming Gen TR. Hazır sistem olarak aldım.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.978 Makaleler 1 Çözümler 12 15 Ağustos 2025 #15 mustafaxbb dedi: Gaming Gen TR. Hazır sistem olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Gaming Gen'de hesabınıza giriş yapın sonra siparişler bölümünden kasanın modeline bakın.
mustafaxbb dedi: Gaming Gen TR. Hazır sistem olarak aldım. Genişletmek için tıkla... Gaming Gen'de hesabınıza giriş yapın sonra siparişler bölümünden kasanın modeline bakın.