İşlemcinin anakart ile uyumlu olup olmadığı nasıl anlaşılır?

viscara

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, işlemcimi yükseltmek istiyorum. Anakartım ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım, neye göre anlayabilirim? Şu an kullandığım işlemci i5 13400F.

İşlemcinin destekleyen modeller bölümüne bakman gerek

Merhaba, işlemcimi yükseltmek istiyorum. Anakartım ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım, neye göre anlayabilirim? Şu an kullandığım işlemci i5 13400F.

Anakartin sitesine gidip destek girip işlemci desteği yazar Gigabyte indire tikladiktan sonra menu açılıyor ama ASUS MSI direkt sekmesi var.

Merhaba, işlemcimi yükseltmek istiyorum. Anakartım ile uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım, neye göre anlayabilirim? Şu an kullandığım işlemci i5 13400F.

Anakartin sitesine gidip destek girip işlemci desteği yazar Gigabyte indire tikladiktan sonra menu açılıyor ama ASUS MSI direkt sekmesi var.

• Varan 1: İşlemcini yazıp destekleyen anakartlar olarak aratabilirsin.
  • Varan 2: Anakartını yazıp desteklenen işlemciler olarak aratabilirsin.
  • Varan 3: İşlemcini aratıp soket yapısını bulup o sokete sahip anakartlara bakabilirsin.

Bunların hiçbirini yapmayarak Technopat Sosyal'e destek olabilirsin.

13400F LGA1700 soket yani en fazla Intel Core i9-14900KS takarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…