sevkobat Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar işlemcimin kaç MHz'de çalıştığını ve diğer ayarları gösterecek , GPU-Z programının işlemci için olanı bir program biliyor musunuz?
Arkadaşlar işlemcimin kaç MHz'de çalıştığını ve diğer ayarları gösterecek , GPU-Z programının işlemci için olanı bir program biliyor musunuz?
Gökay Özdemir Hectopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 29 Makaleler 1 Yer Gebze / KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #2 CPU-Z
sevkobat Hectopat Katılım 24 Ocak 2015 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #3 Gökay Özdemir dedi: CPU-Z Genişletmek için tıkla... Ona ben de bir göz attım ancak Jotti's malware scan sitesinden yaptığım virus taramasından bir anti-virus bir virus buldu.
Gökay Özdemir dedi: CPU-Z Genişletmek için tıkla... Ona ben de bir göz attım ancak Jotti's malware scan sitesinden yaptığım virus taramasından bir anti-virus bir virus buldu.
Gökay Özdemir Hectopat Katılım 31 Aralık 2013 Mesajlar 29 Makaleler 1 Yer Gebze / KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2015 #4 Buradan bir dene. CPUID