İşlemcinin Boşta Yüksek Kullanımı

Umut1DEMIR

Hectopat
Merhaba işlemci boştayken bile %50'si kullanılıyor RAM'inde 1.7 GB kullanılıyor. Sizce bu normal mi?
PC de virüs var mı?
Ha bir de PC yeni açmama rağmen PC 1 gün 2 saat 22 dk 43 saniye çalışıyor gözüküyor.

İşlemciyi hangi uygulamanın o kadar kullandığını belirtebilir misiniz?

Bilgisayar hızlı açılabilmek için işlemciyi kapatmak yerine uyku modunda tutuyor olabilir.

Görev Yöneticisine derinlemesine bi bakış atarak olayı çözebileceğini düşünüyorum
Görev yöneticisinde çalışan bütün uygulamaları kapattım yeniden başlatım aynı satte çalışmaya devam ediyordu.
İşlemciyi hangi uygulamanın o kadar kullandığını belirtebilir misiniz?

Bilgisayar hızlı açılabilmek için işlemciyi kapatmak yerine uyku modunda tutuyor olabilir.
Görev yöneticinde system dosyaları gözüküyor kapatığımdada ana ekran siliniyor.

O bilgisayarın canı; eğer paran yoksa seni biraz çalıştırıp, daha iyi bir yaşam kalitesi için çabalamanı istiyor olabilir.
Eski bir sistemse hiç uğraşma. Ayağa kalk ve gerekeni yap

Girmiştir kardeşim illaki bir şeyler girmiştir. Çalış yenisi al, iş kur, iş yap, bir şeyler yap

Bilgisayardan iyi anlayan arkadaşlarınla bu ara iyi anlaşmaya çalış, tabiki güvenebileceğin bir bilfisayarcı arkadaşınla.. O yardımcı olabilir sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…