İşlemcinin çok düşük frekansta çalışması

Pardon yanlış söylemişim, safe mod değil slow modmuş. Slow modu kapat sorunu çöz.
Eki Görüntüle 307425Eki Görüntüle 307424
Hangi tarafın off olduğunu göremedim ama iki tarafı da denedim bir değişim olmadı yine 0.8GHz'de.
Throttle stop falan hikaye. MSI anakartlar da kronik bu.

Anakartını servise gönder, çekmeye değmez.

Slow mod anahtarı elle açılmış olsaydı sistem başladığında uyarı verirdi.
Hocam servise nereye verebilirim bir önerim var mı? Rahmetli tanıdığı bir yerden almıştı nereden alındı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi tarafın off olduğunu göremedim ama iki tarafı da denedim bir değişim olmadı yine 0.8GHz'de.

Hocam servise nereye verebilirim bir önerim var mı? Rahmetli tanıdığı bir yerden almıştı nereden alındı bilmiyorum.
Mecidiyeköy'de, Servispoint.

ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası

Önce burayla bir iletişime geç. Anakartın seri numarasını da verip, sorununu detaylı anlatıp, çözebilirler mi diye sor.

Eğer garantisi varsa direkt götür.

Mecidiyeköy'de, Servispoint.

ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası

Önce burayla bir iletişime geç. Anakartın seri numarasını da verip, sorununu detaylı anlatıp, çözebilirler mi diye sor.

Eğer garantisi varsa direkt götür.
Ankara'da yaşıyorum yalnız öyle bir sıkıntı var :ROFL::ROFL::rolleyes:
Ya başka bir çözüm önerisi olan var mı direkt servise göndermek dışında bence hardware problemi değil gibi çünkü. @Recep Baltaş

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı