hmetin Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #1 Yukarıda da belirttiğim gibi temizlik amaçlı açmaya çalışırken fazla zorladım devre kartı ortasından açıldı. İlerlemesini istemiyorum nasıl tamir edebilirim hangi yapıştırıcıyı kullanmamı önerirsiniz?
Yukarıda da belirttiğim gibi temizlik amaçlı açmaya çalışırken fazla zorladım devre kartı ortasından açıldı. İlerlemesini istemiyorum nasıl tamir edebilirim hangi yapıştırıcıyı kullanmamı önerirsiniz?
T1xon Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 1.451 Çözümler 10 Yer Kahramanmaraş Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 2600 - Rog Strix 2060 Super OC - 8x2 3200 Mhz - B450M S2H Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 O işler yapıştırıcıyla olmaz bence Artı 0 Eksi
AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #3 İşlemciniz neydi acaba. Artı 0 Eksi
mavigezegen Hectopat Katılım 6 Nisan 2022 Mesajlar 759 Çözümler 3 17 Haziran 2022 #4 Görsel ekleme şansınız var mı ? Artı 0 Eksi
KS KS hmetin Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #5 ryzen 9 3900x AliButSad dedi: İşlemciniz neydi acaba. Genişletmek için tıkla... mavigezegen dedi: Görsel ekleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam şu an işteyim ama aklınıza gelenle aynı durum yanlamasına ayrıldı. Öyle çok ileri bir şey yok köşesinden hafif ayrılma oldu. Son düzenleme: 17 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
ryzen 9 3900x AliButSad dedi: İşlemciniz neydi acaba. Genişletmek için tıkla... mavigezegen dedi: Görsel ekleme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam şu an işteyim ama aklınıza gelenle aynı durum yanlamasına ayrıldı. Öyle çok ileri bir şey yok köşesinden hafif ayrılma oldu.
AliButSad Decapat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 90 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #6 hmetin dedi: Ryzen 9 3900X. Maalesef hocam şu an işteyim ama aklınıza gelenle aynı durum yanlamasına ayrıldı. Öyle çok ileri bir şey yok köşesinden hafif ayrılma oldu. Genişletmek için tıkla... Hafif bir ayrılma olduysa fazla oynamayın. Ryzen işlemcilerde içindeki çekirdek metal kasaya bağlı açmaya çalışırsanız işlemciyi uçurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
hmetin dedi: Ryzen 9 3900X. Maalesef hocam şu an işteyim ama aklınıza gelenle aynı durum yanlamasına ayrıldı. Öyle çok ileri bir şey yok köşesinden hafif ayrılma oldu. Genişletmek için tıkla... Hafif bir ayrılma olduysa fazla oynamayın. Ryzen işlemcilerde içindeki çekirdek metal kasaya bağlı açmaya çalışırsanız işlemciyi uçurabilirsiniz.
KS KS hmetin Femtopat Katılım 14 Haziran 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #7 İşte ondan korkuyorum bu yüzden önlem almam lazım. AliButSad dedi: Hafif bir ayrılma olduysa fazla oynamayın. Ryzen işlemcilerde içindeki çekirdek metal kasaya bağlı açmaya çalışırsanız işlemciyi uçurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
İşte ondan korkuyorum bu yüzden önlem almam lazım. AliButSad dedi: Hafif bir ayrılma olduysa fazla oynamayın. Ryzen işlemcilerde içindeki çekirdek metal kasaya bağlı açmaya çalışırsanız işlemciyi uçurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...