5 517066 Decapat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 13 5 Şubat 2022 #11 Sorun olmaz. Ekran kartının gücünün yettiği oyunları oynatır.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 5 Şubat 2022 #12 Önemli olan ekran kartının tam performansta çalışabilmesi. İşlemci 12900k olsun fark etmez.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 5 Şubat 2022 #13 munzay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3600X ama hocam fark olur mu? 517066 dedi: Sorun olmaz. Ekran kartının gücünün yettiği oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Peki Valorant CSGO ETS2 gibi oyunlarda kaç FPS alırım tahmini. Hououin Kyouma dedi: Önemli olan ekran kartının tam performansta çalışabilmesi. İşlemci 12900k olsun fark etmez. Genişletmek için tıkla... Yani islemci kötü mü? İşlemciden tam verim alamam mı?
munzay dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... 3600X ama hocam fark olur mu? 517066 dedi: Sorun olmaz. Ekran kartının gücünün yettiği oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Peki Valorant CSGO ETS2 gibi oyunlarda kaç FPS alırım tahmini. Hououin Kyouma dedi: Önemli olan ekran kartının tam performansta çalışabilmesi. İşlemci 12900k olsun fark etmez. Genişletmek için tıkla... Yani islemci kötü mü? İşlemciden tam verim alamam mı?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 5 Şubat 2022 #14 BMKJURB dedi: 3600X ama hocam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. BMKJURB dedi: Yani islemci kötü mü? İşlemciden tam verim alamam mı? Genişletmek için tıkla... Mevzu ekran kartını tam performansta kullanabilmen. İşlemciden ne verim alması? Oyundaki görüntüyü veren işlemci değil, ekran kartı.
BMKJURB dedi: 3600X ama hocam fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. BMKJURB dedi: Yani islemci kötü mü? İşlemciden tam verim alamam mı? Genişletmek için tıkla... Mevzu ekran kartını tam performansta kullanabilmen. İşlemciden ne verim alması? Oyundaki görüntüyü veren işlemci değil, ekran kartı.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 5 Şubat 2022 #15 Hououin Kyouma dedi: Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. Genişletmek için tıkla... İşlemci oyunlarda pek önemli değil anladığım kadarıyla hocam herhalde. Hououin Kyouma dedi: Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. Mevzu ekran kartını tam performansta kullanabilmen. İşlemciden ne verim alması? Oyundaki görüntüyü veren işlemci değil, ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ben normalde ekran kartımı yükseltip işlemciyi biraz düşük alacaktım fakat darboğaz olur dediler böyle yaptım ilerde değiştiririm diye.
Hououin Kyouma dedi: Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. Genişletmek için tıkla... İşlemci oyunlarda pek önemli değil anladığım kadarıyla hocam herhalde. Hououin Kyouma dedi: Ekran kartının tamamını kullanıyorsun. Hiç fark olmaz. 5600X ile dene gene aynı FPS verecektir. Olayı anlamamışsın. Mevzu ekran kartını tam performansta kullanabilmen. İşlemciden ne verim alması? Oyundaki görüntüyü veren işlemci değil, ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam ben normalde ekran kartımı yükseltip işlemciyi biraz düşük alacaktım fakat darboğaz olur dediler böyle yaptım ilerde değiştiririm diye.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 5 Şubat 2022 #16 BMKJURB dedi: İşlemci oyunlarda pek önemli değil anladığım kadarıyla hocam herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ekran kartı daha öne çıkıyor. Ekran kartını tam verimle kullandığın sürece işlemci pek önemli olmuyor.
BMKJURB dedi: İşlemci oyunlarda pek önemli değil anladığım kadarıyla hocam herhalde. Genişletmek için tıkla... Oyunlarda ekran kartı daha öne çıkıyor. Ekran kartını tam verimle kullandığın sürece işlemci pek önemli olmuyor.
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 5 Şubat 2022 #17 Hououin Kyouma dedi: Oyunlarda ekran kartı daha öne çıkıyor. Ekran kartını tam verimle kullandığın sürece işlemci pek önemli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yukarda dediğim gibi ekran kartını yüksek tutacaktım fakat darboğaz oluyormuş sanırım o yüzden böyle yaptım.
Hououin Kyouma dedi: Oyunlarda ekran kartı daha öne çıkıyor. Ekran kartını tam verimle kullandığın sürece işlemci pek önemli olmuyor. Genişletmek için tıkla... Yukarda dediğim gibi ekran kartını yüksek tutacaktım fakat darboğaz oluyormuş sanırım o yüzden böyle yaptım.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.235 Çözümler 86 5 Şubat 2022 #18 BMKJURB dedi: Yukarıda dediğim gibi ekran kartını yüksek tutacaktım fakat darboğaz oluyormuş sanırım o yüzden böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartı ve işlemciyi alıyordunuz?
BMKJURB dedi: Yukarıda dediğim gibi ekran kartını yüksek tutacaktım fakat darboğaz oluyormuş sanırım o yüzden böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Hangi ekran kartı ve işlemciyi alıyordunuz?
B BMKJURB Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 2.837 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik - Elektronik teknikeri 5 Şubat 2022 #19 Hououin Kyouma dedi: Hangi ekran kartı ve işlemciyi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 3600 GT 730. 517066 dedi: Sorun olmaz. Ekran kartının gücünün yettiği oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sistem AMD Ryzen 5 3600 GT 730 2 GB. BerkayZ87 dedi: Sorun olmaz. Misal ben geçici süreliğine Ryzen 7 5800X ile GT 710 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz işlemciden tam verim alabiliyor musunuz aldığınızı hissediyor musunuz ve işlemci o kadar önemli değil mi? Son düzenleme: 5 Şubat 2022
Hououin Kyouma dedi: Hangi ekran kartı ve işlemciyi alıyordunuz? Genişletmek için tıkla... AMD Ryzen 5 3600 GT 730. 517066 dedi: Sorun olmaz. Ekran kartının gücünün yettiği oyunları oynatır. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam sistem AMD Ryzen 5 3600 GT 730 2 GB. BerkayZ87 dedi: Sorun olmaz. Misal ben geçici süreliğine Ryzen 7 5800X ile GT 710 kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz işlemciden tam verim alabiliyor musunuz aldığınızı hissediyor musunuz ve işlemci o kadar önemli değil mi?
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #20 BMKJURB dedi: AMD Ryzen 5 3600 GT 730. Sağ olun hocam sistem AMD Ryzen 5 3600 GT 730 2 GB. Peki hocam siz işlemciden tam verim alabiliyor musunuz aldığınızı hissediyor musunuz ve işlemci o kadar önemli değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece LoL oynadığım için rahatsız etmiyor beni pek. Ama oyunlarda işlemci kullanımım %5'i geçmiyor GT 710 haliyle
BMKJURB dedi: AMD Ryzen 5 3600 GT 730. Sağ olun hocam sistem AMD Ryzen 5 3600 GT 730 2 GB. Peki hocam siz işlemciden tam verim alabiliyor musunuz aldığınızı hissediyor musunuz ve işlemci o kadar önemli değil mi? Genişletmek için tıkla... Sadece LoL oynadığım için rahatsız etmiyor beni pek. Ama oyunlarda işlemci kullanımım %5'i geçmiyor GT 710 haliyle