CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.497 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Mayıs 2017 #11 8 Pin CPU Uzatma Kabloları - Modifiye Malzemecisi Kılıfla uğraşma direk üstteki kablolardan birini alıp PSU'nun CPU kablo ucuna takabilirsin.
8 Pin CPU Uzatma Kabloları - Modifiye Malzemecisi Kılıfla uğraşma direk üstteki kablolardan birini alıp PSU'nun CPU kablo ucuna takabilirsin.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2017 #12 CJack60 dedi: 8 Pin CPU Uzatma Kabloları - Modifiye Malzemecisi Kılıfla uğraşma direk üstteki kablolardan birini alıp PSU'nun CPU kablo ucuna takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünün siyah renkli olanını bulamaz mıyız?
CJack60 dedi: 8 Pin CPU Uzatma Kabloları - Modifiye Malzemecisi Kılıfla uğraşma direk üstteki kablolardan birini alıp PSU'nun CPU kablo ucuna takabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ürünün siyah renkli olanını bulamaz mıyız?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.497 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Mayıs 2017 #13 Fatih Toprak dedi: Hocam bu ürünün siyah renkli olanını bulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Sağ alttan siteyle irtibata geç cevaplasınlar.
Fatih Toprak dedi: Hocam bu ürünün siyah renkli olanını bulamaz mıyız? Genişletmek için tıkla... Sağ alttan siteyle irtibata geç cevaplasınlar.
Frosa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2016 Mesajlar 3.355 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Teknikerliği Profil Kapağı 1525608280 11 Mayıs 2017 #14 Evet. İşlemciye giden güç kablosu 8 pin. 8 pin sleeve uzatma kablosu alabilirsiniz.
FurkanEmir41 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 9.377 Makaleler 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2017 #15 6+2 Pin VGA kablosu alıp bunda da kullanabilirsiniz.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2017 #16 İşlemci için: 8 Pin (CPU) Uzatma Kablosu (Siyah & Kırmızı) - Modifiye Malzemecisi (Siyah renk yapmalarını söyleyeceğim) Ekran kartı için: 6 + 2 Pin (VGA) Uzatma Kablosu (Siyah) - Modifiye Malzemecisi Bu ürünlere karar verdim. Hocam işlemci için kablo almaktan vazgeçtim. Sadece ekran kartı için alacağım. Bütçe yetmedi.
İşlemci için: 8 Pin (CPU) Uzatma Kablosu (Siyah & Kırmızı) - Modifiye Malzemecisi (Siyah renk yapmalarını söyleyeceğim) Ekran kartı için: 6 + 2 Pin (VGA) Uzatma Kablosu (Siyah) - Modifiye Malzemecisi Bu ürünlere karar verdim. Hocam işlemci için kablo almaktan vazgeçtim. Sadece ekran kartı için alacağım. Bütçe yetmedi.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.497 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 11 Mayıs 2017 #17 Fatih Toprak dedi: İşlemci için: 8 Pin (CPU) Uzatma Kablosu (Siyah & Kırmızı) - Modifiye Malzemecisi (Siyah renk yapmalarını söyleyeceğim) Ekran kartı için: 6 + 2 Pin (VGA) Uzatma Kablosu (Siyah) - Modifiye Malzemecisi Bu ürünlere karar verdim. Hocam işlemci için kablo almaktan vazgeçtim. Sadece ekran kartı için alacağım. Bütçe yetmedi. Genişletmek için tıkla... Bütçe elverdiğinde diğerini alırsın. Taktıktan sonra resim eklersen önceki ile kıyaslama bakımından iyi olur.
Fatih Toprak dedi: İşlemci için: 8 Pin (CPU) Uzatma Kablosu (Siyah & Kırmızı) - Modifiye Malzemecisi (Siyah renk yapmalarını söyleyeceğim) Ekran kartı için: 6 + 2 Pin (VGA) Uzatma Kablosu (Siyah) - Modifiye Malzemecisi Bu ürünlere karar verdim. Hocam işlemci için kablo almaktan vazgeçtim. Sadece ekran kartı için alacağım. Bütçe yetmedi. Genişletmek için tıkla... Bütçe elverdiğinde diğerini alırsın. Taktıktan sonra resim eklersen önceki ile kıyaslama bakımından iyi olur.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Mayıs 2017 #18 CJack60 dedi: Bütçe elverdiğinde diğerini alırsın. Taktıktan sonra resim eklersen önceki ile kıyaslama bakımından iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, atarım. Camı açmam gerektiği için kablolamayı da elden geçirebilirim.
CJack60 dedi: Bütçe elverdiğinde diğerini alırsın. Taktıktan sonra resim eklersen önceki ile kıyaslama bakımından iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam, atarım. Camı açmam gerektiği için kablolamayı da elden geçirebilirim.