İşlemcinin ısınması videoyu dondurur mu?

Zinar07

Picopat
Yer
Antalya Muratpaşa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Eskiden aynı monitör aynı bilgisayar ve aynı internet ile 720p videoyu akıcı bir şekilde izleyebiliyordum. Ama artık 720P'de çok fazla donarak izleyebiliyorum ve bu yüzden otomatik 480P'ye alıyor. 480p çok bulanık bana göre. İnternetim de gayet iyi. Ve gözüme bir şey çarptı. Bilgisayarı kullanmasam bile işlemcim minimum 90 derece ısı ile çalışıyordu. İşlemcinin ısınması videoyu dondurur mu? Yardımlarınızı bekliyorum.

Dondurur, kasar PC. Yüksek ısıda çalışıyor işlemciniz. Macununu yenileyin. Ama işlemci ısısı yüksek diye 480p'ye almaz o internet hızıyla alakalı.

İşlemciler genellikle ısındıkları zaman ısıyı düşürmek için hızlarını yavaşlatırlar. Bu durum akıcı bir bilgisayar deneyimi engeller. Yani evet dondurur.

Videoyu etkiler mi bilmiyorum lakin değerleriniz normal değil kesinlikle. Termal macun değişeli ne kadar oldu? Fanın doğru takıldığından emin misiniz?

Evet tam takılı ama bu bilgisayarı 4 yıldır kullanıyorum ve 2. el aldım o yüzden çok eski termal macun yenisini kesinlikle alacağım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı