İşlemcinin iyi veya kötü durumda olduğunu nasıl anlayabiliriz?

berkays55

Hectopat
CPU değerlerim attığım fotoğrafta görüldüğü şekildedir. Bu işlerden anlamadığım için merak ediyorum. Sizce CPU durumu nasıl? Değerlerin hangi aralıklarda olması gerekir? İşlemcinin iyi veya kötü durumda olduğunu nasıl anlayabiliriz?

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 2600 güzel bir işlemcidir. Ryzen Master'ı sil. BIOS'a gir ve BIOS ayarlarını sıfırla. Fabrika ayarları ile çalışıtır. XMP falan varsa tabii ki açmayı unutmuyoruz. Hiçbir şekilde OC veya voltaj ayarı yapmayın. Her yönüyle performanslı bir işlemcidir.
6 Çekirdek ve 12 iş parçacığı ile tam bir çoklu çekirdek performans canavarı. Oyunlarda ise de çok başarılı.

Son düzenleme:

Bilgisayarı kurarken hiçbir ayarına dokunmadık, fabrika ayarları zaten bu sanırım. Arkadaşım kurarken bir şey yapmadı çünkü.

R5 2600 kullanıyorum, arkadaşın dediği gibi çok güzel bir işlemcidir. Yakın bir arkadaşım R5 1600'ü sıvı soğutma ile kullanıyor, ben ise R5 2600'ü kule tipi soğutucuyla kullanıyorum ve oyun esnasında benim işlemcim 15 dereceye kadar daha serin çalışıyor. Herhangi bir işlem yapmayın, böyle çok iyi.

Çok teşekkür ederim, dokunmuyorum zaten.
Ana kart ve Ram modelinizi de belirtir misiniz ?
MSI B450M PRO ve Crucial Ballistix 2x8gb 3200mhz ddr4 cl16

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…