G GizliBirKullanici123 Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 İşlemcide max şu kadar RAM MHz'si destekliyor diye bir şey var mı? Yoksa sadece anakartla aynı MHz'ye sahip bir RAM almamız yetiyor da işlemcide 1, 2, 3, veya 4 RAM destekliyor mu yazıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
İşlemcide max şu kadar RAM MHz'si destekliyor diye bir şey var mı? Yoksa sadece anakartla aynı MHz'ye sahip bir RAM almamız yetiyor da işlemcide 1, 2, 3, veya 4 RAM destekliyor mu yazıyor?
MOUNTAINCAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2018 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 4 9 Temmuz 2023 #2 Anakart detaylarına bakın. Orda yazar.
G GizliBirKullanici123 Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 MOUNTAINCAT dedi: Anakart detaylarına bakın. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim merak ettiğim tam o değil başka bir şey mantığını merak ediyorum tekrar iyice okuyup cevap verebilir misiniz?
MOUNTAINCAT dedi: Anakart detaylarına bakın. Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam benim merak ettiğim tam o değil başka bir şey mantığını merak ediyorum tekrar iyice okuyup cevap verebilir misiniz?