İşlemcinin kutusu ezik geldi

24 Ağustos tarihinde Amazon üzerinden DFS bilgisayar adlı satıcıdan 7800x3D aldım bugün Aras Kargo kuryesi kapıma geldi. Biraz acele edip teslim kodunu söyledim kuryeye fakat koliyi fark ettiğimde şok oldum. Kutu resmen dümdüz olmuş kuryeye bunu alamam dediğimde iade olacak dedi fakat ben teslim aldım yani SMS geldi. Şimdi benim ne yapmam gerek bu saatten sonra veya nereyi aramam gerek. Amazon'dan iade işlemi yapmalı mıyım? Kurye kendisi iade olacak o zaman bu dedi fakat hem Amazon'dan hem Aras Kargo'dan kendisine teslim edildi yazıyor.

İade sürecini başlat kutusu ezik geldi de süreç kolay işliyor aslında.

Benim şimdi ne yapmam gerek herhangi bir yeri aramalı mıyım?

İade kodu alıp iade edeceksin Amazon'dan başka türlü sıkıntılı olur süreci yönetemezsin.
Tamam iade kodunu alacağım ama elimde değil paket yani gidip şubeye verme gibi bir durum yok. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Paket nerede veya teslim aldığın halde neden kuryeye verdin paketi. Bkz: Vizontele.

Kuryeden almadım kutuyu yani kendisinde hala. Fakat teslimat kodunu verdim ilk başta sms geldi kendisine teslim edildi diye. Kafam karıştı şimdi.

Paket nerede veya teslim aldığın halde neden kuryeye verdin paketi. Bkz: Vizontele.
Ya çok dikkat etmedim adam kodu ver dedi verdim hemen kutuyu teslim ederken bu ne abi dedim. İçinde işlemci var bunun üstünden silindir geçmiş bu kutunun dedim. Almak istemiyorum bunu dedim tamam iade olacak ozaman bu dedi gitti direkt.

Hocalarım amazonu arayıp durumu söyledim sağolsunlar kendileri aras kargo ile görüşüp durumu çözdüler benim herhangi bir şey yapmama gerek kalmadı. Ne satıcıyı aramama gerek kaldı ne aras kargoyu. Eğer başınıza böyle bir durum gelirse amazondan aldığınız paketi teslim almadan red edebiliyormuşsunuz.

Anladım umarım dilediğinizce olur her şey.
Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…