Furkancihat Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Bugün işlemcim geldi sıfır ve kutuluydu açıp kontrol etmek istediğim de termal macun sürülen yerde ufacık bir nokta leke olduğunu gördüm silmek isterken elimle iz kaldı bir sorun olur mu? Ellerim azıcık terliydi statik elektrik olabilir mi?
Bugün işlemcim geldi sıfır ve kutuluydu açıp kontrol etmek istediğim de termal macun sürülen yerde ufacık bir nokta leke olduğunu gördüm silmek isterken elimle iz kaldı bir sorun olur mu? Ellerim azıcık terliydi statik elektrik olabilir mi?
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #2 Kolonya ile silebilirsin elini, anakarta felan değmedi ise elin birşey olmaz.
Furkancihat Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #3 kermy dedi: Kolonya ile silebilirsin elini, anakarta falan değmedi ise elin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok sadece işlemciye dokundum oda termal macun tarafına oradan statik elektrik kapar mı? Ufak bezle temizledim leke kalmasın diye.
kermy dedi: Kolonya ile silebilirsin elini, anakarta falan değmedi ise elin bir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Yok sadece işlemciye dokundum oda termal macun tarafına oradan statik elektrik kapar mı? Ufak bezle temizledim leke kalmasın diye.
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 Furkancihat dedi: Yok sadece işlemciye dokundum oda termal macun tarafına oradan statik elektrik kapar mı? Ufak bezle temizledim leke kalmasın diye. Genişletmek için tıkla... Hayır, kapmaz.
Furkancihat dedi: Yok sadece işlemciye dokundum oda termal macun tarafına oradan statik elektrik kapar mı? Ufak bezle temizledim leke kalmasın diye. Genişletmek için tıkla... Hayır, kapmaz.
Furkancihat Femtopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #5 kermy dedi: Hayır, kapmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yeni sistem topluyorum sorun olsun istemiyorum.
kermy dedi: Hayır, kapmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yeni sistem topluyorum sorun olsun istemiyorum.