İşlemcinin Üstü Ezildi

artexer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sorum Z87-G43 anakarta taktığım işlemci de (i5-4670) yerine yerleştirdikten sonra üstünde 2 tarafında (sol ve sağ) anakart işlemciyi sıkıştırdıktan sonra azda olsa biraz iz çıktı yani, çok az çukur oluştu gibi fakat işlemcinin çalışmasında herhangi bir sorun yok yinede merak ettim ? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevaplar için teşekkürler, ısı veya performans olarak herhangi bir sorun görmedim şimdilik. İlk işlemciyi takıp şu sıkıştırma şeyini kapattıkdan sonra, tekrar açtım baktım dediğim iz olayı vardı fakat herhangi bir yanlış takma (takılamaz zaten) veya anormal bir durum yok ama canımı sıktı ne yapıcam bilemedim.

Cevaplar için teşekkürler, ısı veya performans olarak herhangi bir sorun görmedim şimdilik. İlk işlemciyi takıp şu sıkıştırma şeyini kapattıkdan sonra, tekrar açtım baktım dediğim iz olayı vardı fakat herhangi bir yanlış takma (takılamaz zaten) veya anormal bir durum yok ama canımı sıktı ne yapıcam bilemedim.
Yanlış taksan bile sistem açılmaz zaten anakart cpu sabitleme yuvası fazla sıkıştırmıştır bende de olmuştu. Problem yok sistemin çalışıyor sa performans kaybı yoksa sorun yok demektir. İçin rahat olsun. ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı