Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.325 Makaleler 149 Çözümler 44 22 Mayıs 2021 #11 Uchiha__İtachi dedi: i5 9400F kullanıyorum. Yaklaşık 8 ay oldu işlemciyi aldığım zamana, işlemcinin stok fanını değiştireceğim aynı zamanda o işlemcinin üzerinde kalan termal macunu temizleyeceğim. Termal macunu ne ile çıkarmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mendile kolonya dök ve sil.
Uchiha__İtachi dedi: i5 9400F kullanıyorum. Yaklaşık 8 ay oldu işlemciyi aldığım zamana, işlemcinin stok fanını değiştireceğim aynı zamanda o işlemcinin üzerinde kalan termal macunu temizleyeceğim. Termal macunu ne ile çıkarmalıyım? Genişletmek için tıkla... Mendile kolonya dök ve sil.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #12 Uchiha__İtachi dedi: Hocam kuru peçetelerde toz bırakıyor o sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O elyafları temizleyin bence. Sıkıntı çıkarmasın.
Uchiha__İtachi dedi: Hocam kuru peçetelerde toz bırakıyor o sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... O elyafları temizleyin bence. Sıkıntı çıkarmasın.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #13 mustaine dedi: O elyafları temizleyin bence. Sıkıntı çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... Kâğıt havlu acaba bu konuda daha mı iyi olur.
mustaine dedi: O elyafları temizleyin bence. Sıkıntı çıkarmasın. Genişletmek için tıkla... Kâğıt havlu acaba bu konuda daha mı iyi olur.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #14 Uchiha__İtachi dedi: Kâğıt havlu acaba bu konuda daha mı iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok o konuda.
Uchiha__İtachi dedi: Kâğıt havlu acaba bu konuda daha mı iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok o konuda.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #15 Arkadaşlar peçete değil de fotoğraftaki bez ile silsem olur mu? Dosya Ekleri shopping (1).jpeg 13,7 KB · Görüntüleme: 26
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #16 Uchiha__İtachi dedi: Arkadaşlar peçete değil de fotoğraftaki bez ile silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bez. Olur gibi. Ben de onu yazacaktım ancak emin olamadım.
Uchiha__İtachi dedi: Arkadaşlar peçete değil de fotoğraftaki bez ile silsem olur mu? Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bez. Olur gibi. Ben de onu yazacaktım ancak emin olamadım.
Uchiha__İtachi Decapat Katılım 30 Nisan 2019 Mesajlar 334 Çözümler 1 22 Mayıs 2021 #17 mustaine dedi: Mikrofiber bez. Olur gibi. Ben de onu yazacaktım ancak emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bez bence daha iyi olur diye düşünüyorum.
mustaine dedi: Mikrofiber bez. Olur gibi. Ben de onu yazacaktım ancak emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Mikrofiber bez bence daha iyi olur diye düşünüyorum.