İşlemcinizin ve ekran kartınızın modeli nedir?

i5-2400 ve R7 240. oynadığım oyunları akıcı bir şekilde oynuyorum, yeterince memnunum.

Ekran kartı için değil. İşlemci için dedim. İ7 7700K, İ7 7700HQ'den çok daha güçlü. HQ Pek bir işime yaramıyor. Render da alıyorum ondan dolayı. Ayrıca Upgrade için açık olacaktı.

Ek olarak masaüstü GTX 1060 6G ile de belli oranlarda performans farkı var, CPU + GPU render noktasında yetersiz kalması çok doğal, aynı durumdan ben de rahatsızım, işlemci değişimi şart gibi görünüyor.

Pentium G3220 ve R7 240

2017 Aralıkta aldım bu Notebook'u. Biraz bilgi sahibi olsaydım da birkaç ay bekleyip i7 8700K+GTX 1070 alsaydım diyorum şuan. İ7 8700K ve GTX 1070 çok daha fazla işime yarardı.

Intel Pentium G4600 ve MSI GTX 1050, işlemci 2 çekirdek 4 thread internet ve ofis programlarını kullanımda sıkıntı çıkarmıyor fakat oyunlarda sıkıntı çıkartıyor özellikle yeni ve güncel oyunlarda. Ekran kartım ise miladını doldurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…