İşlemcisiz bilgisayar çalışır mı?

Flarry_r

Decapat
Selam dostlar. Bugün internet kafeye gidip Valorant oynadım. Girişte sordum abi bilgisayarların iyi mi diye. Kasadaki abi de 3070 var kardeşim tabii iyi dedi bende gittim oturdum. Fakat bir de ne göreyim benim evdeki 3060 laptop daha çok FPS alıyor. Bu duruma şaşırıp bilgisayarın özelliklerine baktım. İşlemcinin yanında yok yazıyordu. Sadece RTX 3070 var. Bu nasıl mümkün olabiliyor? Benim bildiğim işlemcisiz bilgisayar çalışmaz. Beni aydınlatabilir misiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Çalışmaz hocam bazı anakartlarda işlemcisiz BIOS'a girilebiliyordu sadece sanırsam.

Çalışmaz ve laptop ile PC'nin gücü bir değil laptop daha az FPS verir.

Çalışmaz hocam bazı anakartlarda işlemcisiz BIOS'a girilebiliyordu sadece sanırsam.

BIOS'a girmen için zaten bir anakart lazım bir de PSU işte işlemcisizde giriliyor BIOS'a yani.

CPU PC'nin kalbi

İşlemciye bağlı masaüstünde daha düşük bir işlemci olabilir. Valorant işlemci odaklı bir oyun. FPS'e çok takılma. Birdahakine gittiğinde RDR2/CyberPunk tarzı oyunlar aç aradaki performans farkını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…