A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 20 Aralık 2020 #1 Berkay Davas dedi: Evet, yanmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Cahilliğime bırakın teşekkürler Bir sorum daha olacaktı. Şu an BIOS güncellemediğim için DRAM ledinin yanması normal mi?
Berkay Davas dedi: Evet, yanmaz. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Cahilliğime bırakın teşekkürler Bir sorum daha olacaktı. Şu an BIOS güncellemediğim için DRAM ledinin yanması normal mi?
Çözüm Berkay Davas 20 Aralık 2020 AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... ASUS için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... ASUS için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 20 Aralık 2020 #2 Aslında anakartınız işlemcisiz BIOS güncellemeyi destekleyebilir. Tam modeli ne anakartın? Artı 0 Eksi
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 20 Aralık 2020 #3 Mithat Berhan dedi: Aslında anakartınız işlemcisiz BIOS güncellemeyi destekleyebilir. Tam modeli ne anakartın? Genişletmek için tıkla... Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Aslında anakartınız işlemcisiz BIOS güncellemeyi destekleyebilir. Tam modeli ne anakartın? Genişletmek için tıkla... Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Aralık 2020 #4 AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... ASUS için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi Çözüm
AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... ASUS için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et MSI için; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.355 Makaleler 42 Çözümler 276 20 Aralık 2020 #5 Belki de ufak bir detayı atlıyorsunuzdur. Flashback yapılabilirse beklemeyin derim Artı 0 Eksi
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 20 Aralık 2020 #6 AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... Başaramadım derken adımları uyguladım LED'in sönmesini bekleyin diyor fakat 1 saat beklememe rağmen LED sönmedi. Artı 0 Eksi
AlpErbas dedi: Anakartımda BIOS flashback desteği var fakat ben denediğimde başaramadım. O yüzden ellemeyip bilgisayarcıya götüreyim dedim. Genişletmek için tıkla... Başaramadım derken adımları uyguladım LED'in sönmesini bekleyin diyor fakat 1 saat beklememe rağmen LED sönmedi.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Aralık 2020 #7 AlpErbas dedi: Başaramadım derken adımları uyguladım LED'in sönmesini bekleyin diyor fakat 1 saat beklememe rağmen LED sönmedi. Genişletmek için tıkla... Diskin dosya biçimi FAT32 olmalı ve BIOS dosyasını atmanız gerekiyor. Yeniden de adlandırmanız lazım. Artı 0 Eksi
AlpErbas dedi: Başaramadım derken adımları uyguladım LED'in sönmesini bekleyin diyor fakat 1 saat beklememe rağmen LED sönmedi. Genişletmek için tıkla... Diskin dosya biçimi FAT32 olmalı ve BIOS dosyasını atmanız gerekiyor. Yeniden de adlandırmanız lazım.
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 20 Aralık 2020 #8 Berkay Davas dedi: Diskin dosya biçimi FAT32 olmalı ve BIOS dosyasını atmanız gerekiyor. Yeniden de adlandırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım efendim kılavuzda yazdığı gibi adlandırdım fakat olmadı. BIOS renamer dosyasınıda atmam lazım mı USB'nin içine? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Diskin dosya biçimi FAT32 olmalı ve BIOS dosyasını atmanız gerekiyor. Yeniden de adlandırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım efendim kılavuzda yazdığı gibi adlandırdım fakat olmadı. BIOS renamer dosyasınıda atmam lazım mı USB'nin içine?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 20 Aralık 2020 #9 AlpErbas dedi: Dediğinizi yaptım efendim kılavuzda yazdığı gibi adlandırdım fakat olmadı. BIOS renamer dosyasınıda atmam lazım mı USB'nin içine? Genişletmek için tıkla... Attığım videolarda her şey adım adım anlatılıyor. Hiçbir şey kaçırmadan tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
AlpErbas dedi: Dediğinizi yaptım efendim kılavuzda yazdığı gibi adlandırdım fakat olmadı. BIOS renamer dosyasınıda atmam lazım mı USB'nin içine? Genişletmek için tıkla... Attığım videolarda her şey adım adım anlatılıyor. Hiçbir şey kaçırmadan tekrar deneyin.
KS KS A AlpErbas Decapat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 158 Çözümler 2 20 Aralık 2020 #10 Berkay Davas dedi: Attığım videolarda her şey adım adım anlatılıyor. Hiçbir şey kaçırmadan tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapacağım. Bir de bunu uygulamak için sadece anakarta güç gelmesi mi lazım yoksa bilgisayarın power düğmesine basıp öyle mi yapmak lazım? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Attığım videolarda her şey adım adım anlatılıyor. Hiçbir şey kaçırmadan tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yapacağım. Bir de bunu uygulamak için sadece anakarta güç gelmesi mi lazım yoksa bilgisayarın power düğmesine basıp öyle mi yapmak lazım?