İşlemciye çok fazla yük biniyor

ExceptionalPath

Kilopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımda oyun oynarken fark ettim CPU'ya fazla yük biniyor. Rainbow oynarken normalde %70 civarı olan CPU 99-100'lere çıkıyordu. Bugün PC'ye bir reset attıktan sonra düzeldi fakat 3-5 maçtan sonra tekrar yapmaya başladı. Görev yöneticisinde kaynak izleyicisinde görünmüyor. Neyin kullandığı nasıl bulabilirim? Sorunu yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bu arada boştayken yine %5'lere falan düşüyor.

Windows'a debloat yapar mısın? Ayrıca R6 içinden maç tekrarını kapat.

İşlem esnasında anlık olarak %99 a kadar çıkması normaldir.

Arkadaşlar sorun sadece Rainbow'da görüyorum Ubisoft Connect ve connect webcore arkada %20'lik değerlerde çalışıyor ikisi ayrı ayrı ama yine de toplam %99 100 falan yapmıyor ne çalışıyorsa ayriyettenb en göremiyorum resetleyince PC'yi bir süre düzeliyor ama sonra başlıyor tekrar daha önce olan bir sorun değil yani yeni ortaya çıktı.
Güncel. Kaspersky ile sistemimi taradım bir sonuç yok gözlemlediğim kadarıyla sadece Rainbow Six Siege de oluyor

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    113,6 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Hocam yapayım yapmasına da şu an görünen görev yöneticisinde iki tane Ubisoft Connect var ve işlemciye yük bindiriyorlar ama bazen %10 oluyor ikisi ona rağmen toplam kullanım %90 100 oluyor hatta bazen hiç olmuyor sadece oyun %40-60 arası oluyor ama yine toplam 90-100 oluyor 1 hafta öncesine kadar Rainbow'da her zamanki gibi 40-70 arası kullanılan CPU değerine ne oldu anlamıyorum sadece geçen günlerde

Windows'u etkinleştirdim fakat bir şey indirmedim CMD üzerinden yaptım ondan sonra başladı anlamadım ya da Radeon güncelle misinden sonra oldu ikisini yakın zamanlarda yaptım ETS Forza giriyorum hiçbir sorun yok.
Fark ettim Forza'da falan da fazla kullanıyor birazcık sanki acaba görev yöneticisinde görülmeyen işlemciye yük bindiren şeyleri görebileceğim bir yer veya program yok mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…