İşlemciye fön makinesi tutmak

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar, kurumuş macunu eritmek için sadece işlemciye kutusunda iken fon makinesi tutmak sorun oluşturur mu?

O işlemciyi taktığınız zaman zaten ısınacaktır, macun kurumuşsa iletkenliğinden kayıp yaşamıştır ve bu performansı fön makinesiyle eriterek geri kazanamazsınız.

"Kutusunda iken" ne demek?
Bence fanı çıkartmadan önce stres testi açıp macunun katılığını azaltmak daha kolay.

Hocam işlemci ilk alındığında küçük bir kutuda olurya o kutuda şu an ve üsünde 2 aydır eski macunu duruyor.

Birkaç videoda görmüüştüm delid yapacak kişiler macunu öyle yumuşatıp açıyordu işlemci kapağını ancak onu eritip kullanmak pek mümkün değildi yenilemeniz lazım.

O işlemciyi taktığınız zaman zaten ısınacaktır, macun kurumuşsa iletkenliğinden kayıp yaşamıştır ve bu performansı fön makinesiyle eriterek geri kazanamazsınız.

Macunu daha kolay silmek için yapıyorum zaten, yeni macun aldım ve montajı yaparken sistemin onu surucem.

Hocam işlemciyi çıkarmadan Prime 95 programı ile stres test yapın ardından işlemci soğutucuyu kolaylıkla çıkartabilirsiniz.

Hocam anakarta bütün parçaları takıp islemciyi de takıp sadece islemci fanini takmadan bilgisayarı kısa süre kullansam sorun olmaz değil mi?

O kısa sürede macun kuru mendil ile silinecek kıvama gelir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…