Primearc Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 1.489 Makaleler 3 Çözümler 13 Yer Matrix 14 Mart 2021 #22 AIDA64 işlemciyi yiyip bitiriyor. Render işleminde bu kadar ısınmıyor bilgisayar. Testin kalitesine bağlıyorum.
AIDA64 işlemciyi yiyip bitiriyor. Render işleminde bu kadar ısınmıyor bilgisayar. Testin kalitesine bağlıyorum.
fruther Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 337 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #23 Testle birlikte sıcaklık ölçü programını başlattım, maksimum 49 dereceyi gördü. @89069 Abstrack99 dedi: AIDA64 forever. Genişletmek için tıkla... Primearc dedi: AIDA64 işlemciyi yiyip bitiriyor. Render işleminde bu kadar ısınmıyor bilgisayar. Testin kalitesine bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Görmemişim, HWMonitor gerçeğe yakın değerleri verir mi? Snowman T6 Ultra soğutucuyu kullanıyorum, en fazla 50 dereceye çıktığını görmüştüm işlemcinin. Son düzenleme: 14 Mart 2021
Testle birlikte sıcaklık ölçü programını başlattım, maksimum 49 dereceyi gördü. @89069 Abstrack99 dedi: AIDA64 forever. Genişletmek için tıkla... Primearc dedi: AIDA64 işlemciyi yiyip bitiriyor. Render işleminde bu kadar ısınmıyor bilgisayar. Testin kalitesine bağlıyorum. Genişletmek için tıkla... Görmemişim, HWMonitor gerçeğe yakın değerleri verir mi? Snowman T6 Ultra soğutucuyu kullanıyorum, en fazla 50 dereceye çıktığını görmüştüm işlemcinin.