Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 26 Mart 2020 #1 Merhaba. İşlemcimin O.C. Oldugunu nasıl anlarım? Ben O.C. Yapmadım. Aldıgımda O.C. Lenmiş midir? Görev yöneticisinde 4.06 GHz oluyor. Düşüyor yükseliyor. Sizce OC'li mi? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
Merhaba. İşlemcimin O.C. Oldugunu nasıl anlarım? Ben O.C. Yapmadım. Aldıgımda O.C. Lenmiş midir? Görev yöneticisinde 4.06 GHz oluyor. Düşüyor yükseliyor. Sizce OC'li mi?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.291 Makaleler 110 Çözümler 121 26 Mart 2020 #2 Eğer sistem yeni taktıysanız BIOS sıfırlanmıştır. O.C. anakart ile alakalı. Yani anakart değiştiğinde O.C. de sıfırlanır. Artı 0 Eksi
Eğer sistem yeni taktıysanız BIOS sıfırlanmıştır. O.C. anakart ile alakalı. Yani anakart değiştiğinde O.C. de sıfırlanır.
KS KS Dogukan Bulut Decapat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 380 Çözümler 2 26 Mart 2020 #3 SideWinder dedi: Eğer sistem yeni taktıysanız BIOS sıfırlanmıştır. O.C. Anakart ile alakalı. Yani anakart değiştiğinde O.C. De sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler. Artı 0 Eksi
SideWinder dedi: Eğer sistem yeni taktıysanız BIOS sıfırlanmıştır. O.C. Anakart ile alakalı. Yani anakart değiştiğinde O.C. De sıfırlanır. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Niyazi Taşcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 1.068 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #4 CPU-Z programında CPU sekmesindeki multiplier yanındaki sayıyla Bus Speed'i çarparak işlemcinin en yüksek kaç GHz'de çalışabileceğini öğrenebilirsin. Artı 0 Eksi
CPU-Z programında CPU sekmesindeki multiplier yanındaki sayıyla Bus Speed'i çarparak işlemcinin en yüksek kaç GHz'de çalışabileceğini öğrenebilirsin.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2020 #5 O.C. olduğundan şüpheli iseniz, format gibi bir çözüm; Sürprizbozan Bios pilini çıkarıp tekrar takmak Artı 0 Eksi
O.C. olduğundan şüpheli iseniz, format gibi bir çözüm; Sürprizbozan Bios pilini çıkarıp tekrar takmak