1 ay önce sürüldü sıcaklıklar RDR 2 de 90 derece fazla mı? Boşta 50 derece. 100'ü de gördüğü oluyor daha önce setvise götürdüm fanlar çalışmıyor dediler güce taktılar ardından kontrol ettim böyle çıktı.
ideal stok fanla anca o sıcaklıklar maalesef.1 ay önce sürüldü sıcaklıklar RDR 2 de 90 derece fazla mı? Boşta 50 derece.
Şuan ülke genelinde hava zaten neredeyse 50 derece. Orijinal fan ile rdr2 gibi ağır bir oyunda değerler son derece normal.1 ay önce sürüldü sıcaklıklar RDR 2 de 90 derece fazla mı? Boşta 50 derece. 100'ü de gördüğü oluyor daha önce setvise götürdüm fanlar çalışmıyor dediler güce taktılar ardından kontrol ettim böyle çıktı.
Şu an ülke genelinde hava zaten neredeyse 50 derece. Orijinal fan ile RDR2 gibi ağır bir oyunda değerler son derece normal.
1 ay önce sürüldü sıcaklıklar RDR 2 de 90 derece fazla mı? Boşta 50 derece. 100'ü de gördüğü oluyor daha önce setvise götürdüm fanlar çalışmıyor dediler güce taktılar ardından kontrol ettim böyle çıktı.
Alacaksın bir kule tipi adamakıllı yükte 60'ı geçmez.
Alacaksın bir kule tipi adamakıllı yükte 60'ı geçmez.
Kule tipi ile yazıyorum CS'de 70 derece normal hava zaten 50 derece nasıl yük altında 60ı gecmez saçmalık bıraz.
Kullandığın kule tipi Phantom Spirit mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.