Selamlar arkadaşlar, 2-3 gündür bu konu üzerinde düşünüp duruyorum. Bu konu hakkında bir video gördüm izledim ama aklımdaki soru işaretleri bitmedi. İşlemciye termal macun yoksa diş macunu sürülebilir mi?
Selamlar arkadaşlar, 2-3 gündür bu konu üzerinde düşünüp duruyorum. Bu konu hakkında bir video gördüm izledim ama aklımdaki soru işaretleri bitmedi. İşlemciye termal macun yoksa diş macunu sürülebilir mi?
İşlemcinin günde 2 kez pinlerini fırçalaması gerekiyor. Yoksa pinler çürür, eski gücüne ulaşamaz. Sürdükten sonra mümkünse diş fırçası ile yedirin pinlere.
Diş macunu sürmek yerine, ucuz bir termal macun sürmek daha faydalı olacaktır.
Elinde macun yoksa 1-2 günlüğüne idareten kullanabilirsin diye biliyorum. Sistemi çok yüke sokmadan günlük işlerde sorun olmaz yüke girdiğinde ısınma sorunu yaşayabilirsin. Eline macun geçince de eskisini temizleyip sürersin.
Maceraya gerek yok. Sürülebilir desek ve sistemin zarar görse hiç hoş şeyler olmaz. 30-40 TL'ye rahatlıkla macun bulunabiliyor, 30-40 TL için sistemi harcamaya gerek yok.